Kalkulator kredytowy

 

Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Ekspert Kredytowy
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.
Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną. Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę. Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty. Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Test

5,0 rating
5 marca 2020

test

test
Dodaj swoją opinię

Opinie z Facebooka

  • review rating 0  Pan Patryk załatwił mi dużo tańsze ubezpieczenie samochodu niż przypuszczalem byłem przygotowany na wiekszą kwote a tu zaskoczenie! Polecam w 100%. Ekspert Finansowy najlepszy jakiego do tej pory spotkałem 🙂

    thumb Dawid Panda
    12/13/2018

    review rating 5  Zdecydowanie właściwa osoba na właściwym miejscu, gwarancja fachowej i rzetelnej obsługi!

    thumb Adrian Zender
    10/07/2017

    review rating 5  Profesjonalnie, przystępnie, rzetelnie � bardzo dobry kontakt z klientem, wytrwałość w prowadzeniu nawet trudnych przypadków i przede wszystkim stuprocentowa skuteczność � sami nigdy nie dotarlibyśmy tu gdzie jesteśmy teraz. Polecam wszystkim bez wahania �

    thumb Monika Jankowska
    7/16/2018

    review rating 0  Polecam wszystkim. Widać w działaniu Patryka doświadczenie i zaangażowanie. Formalności z kredytem nie będą problemem ponieważ wszystkim zajmuje się Patryk! Jedyne co trzeba zrobić to zadzwonić i pogadać.

    thumb Dominika Fałowska Lebda
    3/14/2019
  • review rating 5  Na Patryka trafiłam na Facebook’u, od początku zajął się profesjonalnie naszą sprawą, inni doradcy nie dawali nam szans na kredyt a Patryk od początku nie zwątpił , jestem szczęśliwa, że na niego trafiłam. Cały proces trwał bardzo krótko, kredyt na bardzo dobrych warunkach, nie bój się - napisz już dziś do Patryka ! Bede wszystkim polecać z całego serca ! Dobrze, że są tacy ludzie, pozdrawiam serdecznie : )

    thumb Anna Michalik
    7/28/2018

    review rating 5  Odpowiedzialny, pracowity doskonale zorganizowany, wytrwale dazacy do wypełnienia powierzonego mu zadania, kompetentny, zdecydowanie można na nim polegać

    thumb Anna Anna
    7/16/2018

    review rating 0  Patryk Borzęcki jako ekspert finansowy zapewnia profesjonalnie dobrany kredyt/pożyczkę -odpowiedni produkt dla potrzeb i możliwości klienta.Miły, serdeczny,kompetentny. POLECAM!

    thumb Magdalena Twardowska
    2/01/2019

    review rating 5  polecam

    thumb Maksymilian Tokarczyk
    7/17/2018
  • review rating 0  Patryk Borzęcki to fachowiec w swojej branży. Doświadczenie i rzetelność. Wspólnie zamkneliśmy kilka projektów finansowych zarówno prywatnych ale najwiecej zawodowych. Dzięki doświadczeniu Patryka spełniliśmy marzenia moich klientów o ich własnych czterech kątach 🙂 Plus, duży atut Patryk jest w procesie udzielania kredytu na każdym etapie, rownież otacza opieką kilenta po otrzymaniu kredytu. Polecam uslugi z czystym sumieniem. patrykborzecki.pl

    thumb Anna Waliczek
    1/05/2019

    review rating 5  Współpraca z Patrykiem była rewelacyjnym doświadczeniem. Profesjonalne podejście, bardzo dobra oferta oraz nieoceniona pomoc przy drobnych problemach jakie stwarzał bank. Kredyt załatwiony w ekspresowym tempie! Sami nigdy nie doszlibyśmy tu gdzie jesteśmy. Szczerze mogę polecić każdemu, kto szuka dobrego i sprawdzonego doradcy kredytowego.

    thumb Tomasz Zieliński
    7/27/2018

    review rating 5  Polecam serdecznie !

    thumb Edyta Dowgiert
    7/15/2018

    review rating 0  Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Patryka, pełen profesjonalizm, wiedza i miła obsługa. Polecam wszystkim jego usługi, nie zawiedziecie się na pewno.

    thumb Adams Kovacs
    3/05/2019
  • review rating 5  Pełen profesjonalizm! Usługi na najwyższym poziomie, polecam!

    thumb Paulina Abram
    10/08/2017

    review rating 5  Profesjonalista jakich mało, gorąco polecam.

    thumb Sylwek Klimek
    7/16/2018

    review rating 0  Jeśli kupujesz samochod i szukasz ubezpieczenia AC to NATYCHMIAST napisz do Patryka!!! Dwa ubezpieczenia AC taniej o 1400zl i 1700zl taniej niż propozycja salonu!!! To jest około 30% taniej!!! Propozycja salonu 6700zl , propozycja Patryka 5300zl!!! Każdy uważa ze salon zazwyczaj najtaniej proponuje- NIEPRAWDA! Sam się o tym przekonałem na dwóch autach.

    thumb Damian Woźniak
    9/04/2018

    review rating 0  Polecam Patryka! Rewelacyjny kontakt, pełne profesjonalizmu podejście do spraw, cierpliwość oraz elastyczność w stosunku do klienta. Wszystko poszło sprawnie. 😊 Polecam w 1000%

    thumb Łukasz Suãrez
    2/21/2019
  • review rating 0  Serdecznie polecam kontakt z Patrykiem na większości płaszczyzn związanych z finansami. Nie da się odmówić Patrykowi zaangażowania w sprawę którą się zajmuje, a co najważniejsze profesjonalizmu i indywidualnego podejścia. Żeby przekonać się o czym mówię - wystarczy spróbować, to nic nie kosztuje, a wręcz można sporo pieniędzy zyskać, czego spotkanie z Patrykiem będzie żywym dowodem.

    thumb Kuba Tischner
    10/03/2018

    review rating 0  Pełen profesjonalizm od początku do końca. Szczerze polecam 💪

    thumb Mateusz Kisielewicz
    1/29/2019

    review rating 5  Pasja = zaangażowanie ponad obowiązki, profesjonalizm, kreatywność (tak w tej branży to bardzo ważne;-)) zainteresowanie, dopasowana do potrzeb itd. Każdy może sobie znaleźć definicje tego słowa 😉 Udało mi się znaleźć człowieka, którego praca to nie lista obowiązków do odhaczenia, a prawdziwa pasja w tym co robi;-)

    thumb Katarzyna Malec
    7/16/2018

    review rating 0  Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Robi więcej niż musi. Cierpliwy i rzetelny profesjonalista, która zna się na swojej pracy. Prowadzi sprawę od początku, aż do samego końca. Pomaga w trudnych i skomplikowanych sytuacjach. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde zapytanie i wątpliwości pokazując nam najlepsze możliwości rozwiązania naszej sytuacji. Patryka znalazłam przez przypadek na jednym z forum. Już od pierwszej rozmowy wykazał się wielkim profesjonalizmem. Cała nasza przygoda trwała rok. Polecam z czystym sumieniem współpracę z Patrykiem. To złoty człowiek któremu naprawdę można zaufać. Patryk - jeszcze raz bardzo dziękujemy 🙂

    thumb Karolina Borzęcka
    2/22/2019
  • review rating 0  Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, bardzo dobra znajomość aktualnej oferty rynkowej oraz sprawne dopełnienie formalności. Panu Patrykowi udało się wynegocjować ofertę nieosiągalną dla osoby działającej na własną rękę. Współpraca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Gorąco polecam i pozdrawiam.

    thumb Marcin Krajnik
    5/20/2019

    review rating 5  Super:)

    thumb Wiktoria Hebda
    7/29/2018

    review rating 5  Gorąco polecam. Udało mi się Dużo zaoszczędzić .

    thumb Adrian Jankowski
    7/27/2018

    review rating 0  Pełen profesjonalizm, rzetelność i zaangażowanie. Kredyt hipoteczny załatwiony bez problemu. Bardzo polecam! 😊

    thumb Iwona Mynarska
    4/02/2019
  • review rating 0  Serdecznie polecam! Ubezpieczenie OC obniżone o ponad 50%! Jeszcze rok temu płaciłem składkę roczną w wysokości 2134zł, a dziś dzięki Panu Patrykowi jedyne 971zł z dodatkowym NNW i Assistance! Wszystko przebiegło bardzo sprawnie 🙂

    thumb Krzysiek Turek
    8/12/2018

    review rating 0  Pan Patryk spełnił każde moje oczekiwania , pełen profesjonalizm i świadome działania ! Super podejście do każdego klienta ! Bardzo polecam

    thumb Aleksandra Brotoj
    3/04/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm

    thumb Bartosz Piwowar
    7/15/2018

    review rating 0  Na Patryka trafiłem na pewnym wydarzeniu biznesowym biznesowym. Po kilku uprzejmościach umówiliśmy się kolejnego dnia na spotkanie, na którym przedstawił wszelkie możliwości podjęcia współpracy. Patryk od początku profesjonalnie podszedł do mojego tematu. Cały proces trwał bardzo krótko i co najważniejsze skutecznie, a to się przecież liczy !!! Polecam każdemu, kto potrzebuje poradzić się w jaki sposób zdobyć gotówkę na wymarzony dom, mieszkanie, inwestycje lub inne potrzeby.

    thumb Michał Kubisz
    2/20/2019
  • review rating 0  Bardzo szybka i dokładna analiza branego lata temu kredytu. Natychmiastowe rozpoznanie o niekorzystnych warunkach kredytodawcy, już niestety nieodwracalne. Doradztwo o kilku sposobach przyspieszenia spłat. Pomimo zakończenia współpracy tylko na doradztwie dalsze zainteresowanie ze strony Patryka. Świetny człowiek 100% wart polecenia.

    thumb Michal Dobranowski
    2/22/2019

    review rating 5  Patryk to godny zaufania doradca finansowy, a to cecha której niestety najbardziej brakuje osobom w tym zawodzie. Słucha jakie są potrzeby i obawy, dokładnie tłumaczy każdy krok, dlaczego tak a nie inaczej, nie naciska by koniecznie wybrać opcję A a nie B. Oby więcej takich doradców. Polecam

    thumb Michał Studziński
    7/26/2018

    review rating 0  Patryk zna się na rzeczy i tak jak ja potrafi obniżać koszty produktów banków i towarzystw ubezpieczeniowych. 👌

    thumb Adam Terpiłowski
    8/15/2018

    review rating 5  Pana Patryka polecili nam znajomi, za co bardzo im dziękujemy. W ciągu miesiąca spełniło się nasze marzenie o własnym mieszkaniu. Pan Patryk przedstawił nam symulację kilku banków i pomógł w wyborze najlepszej dla nas oferty. Na wszelkie pytania odpowiadał ekspresowo. Kontakt super. Z czystym sumieniem polecamy i polecać będziemy 🙂

    thumb Ewelina Zacirka
    7/27/2018
  • review rating 5  Patryk Borzęcki - Ekspert Finansowy to pełen profesjonalizm. Kreatywnie podchodzi do tematów, szuka najlepszych rozwiązań. Często niemożliwe staje się możliwe 🙂 Polecam!

    thumb Monika Osuch
    7/20/2018

    review rating 5  Świetna współpraca, rzetelne podejście do tematu, szybkie rozwiązanie problemu. W całym procesie dostarczone specjalistyczne wsparcie doradcze. Pan Patryk cechuje się wysoką kulturą osobistą i dużą wiedzą w zakresie usług finansowych. Do tego jest bardzo pozytywną osobą otwartą na ludzi. Wykazuje bardzo duże zaangażowanie od początku do końca. Dobierając najlepszą ofertę przedstawia sprawę przejrzyście w sposób bardzo zrozumiały. Wszelkie skomplikowane formalności załatwia za klienta dlatego wszystko przebiega bardzo sprawnie. Zdecydowanie ocena na mocną piątkę!

    thumb Tobiasz Pokrzyk
    3/12/2019

    review rating 0  Polecam z czystym sumieniem 🙂 . Pan Patryk załatwia wszystko od A do Z oraz wszystko zawsze tłumaczy.

    thumb Justyna Lelito
    12/06/2019

    review rating 0  Polecam współpracę z Patrykiem, ponieważ szybko i sprawnie pomógł mi znaleźć mieszkanie i uzyskać kredyt. Po zapoznaniu się z moimi oczekiwaniami przedstawiła oferty mieszkań różnych deweloperów oraz pokazał plusy i minusy każdego z nich. Umówił i był obecny na spotkaniach podczas wizyt na inwestycjach. Przedstawił różne oferty różnych banków. Wyręczył w organizacji formalności i kontaktach z deweloperem, co pomogło mi zaoszczędzić mój czas. Co ważne , po otrzymaniu decyzji , wynegocjował jeszcze korzystniejsze warunki. Był obecny przy podpisaniu umów. I tym oto sposobem stałem się właścicielem pięknego mieszkania z niską ratą kredytową 🙂 Polecam !

    thumb Martyna Michalska
    8/10/2018
  • review rating 0  Pełen profesjonalizm. Polecam !

    thumb Artur Ruchała
    12/31/2018

    review rating 5  Profesjonalista, polecam!

    thumb Michał Pasiut
    7/15/2018

    review rating 0  Bardzo kompetentny i skuteczny Doradca Finansowy. Doradzi i pomoże nawet w najtrudniejszej sytuacji finansowej. Profesjonalne podejście do sprawy. Pomoc w uzyskaniu kredytu dopasowanego do możliwości finansowych. Rzetelność i uczciwość. Polecam

    thumb Krzysztof Nowakowski
    3/15/2019

    review rating 5  Współpraca z Patrykiem to czysta przyjemność. Wysokie standardy obsługi klienta i dużo praktycznej wiedzy ! Polecam w 200%! �

    thumb Maciej Mokrzycki
    3/18/2019

Opinie z Google

    review rating 5  Bardzo polecam. Nie trzeba chodzić osobiście po bankach, załatwiać formalności. Wystarczy jedno spotkanie godzinne, gdzie można dowiedzieć się bardzo ważnych informacji na temat kredytu, o których bank nie zawsze informuje, niż kilku godzinne chodzenie po kilku bankach, gdzie nie dostaniemy tylu cennych informacji.

    thumb Karolina Lebda
    2/13/2020

Nie przekonały Cię opinie? Zobacz spontaniczne nagrania wideo!

Kontakt SMS
Potrzebujesz pomocy w wyobrze kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz pomocy w wyobrze kredytu?


Lub


Kliknij i zadzwoń!