+48 798 958 958 kontakt@patrykborzecki.pl

 

Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Patryk Borzęcki
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.

Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną.

Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę.

Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty.

Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Rewelacyjna jakość obsługi.

5,0 rating
21 września 2021

Pełen profesjonalizm oraz doskonała współpraca 🥇 Polecam współpracę z Patrykiem.

Mateusz Koszyk

Profesjonalizm.

5,0 rating
21 września 2021

Również polecam usługi Patryka oraz jego zespołu 🏆 Rewelacyjne podejście do obsługi klienta, profesionalizm oraz indywidualne opracowanie ofertowe. 👍

Dariusz Zięba

Pomoc w zakupie domu

5,0 rating
9 lipca 2021

Patryk bardzo mi pomógł w kredycie hipotecznym, jestem mu bardzo wdzięczny bo nigdy nie miałem styczności z kredytem a on poprowadził mnie od pierwszego spotkania do samego aktu notarialnego dosłownie za rękę. Mega polecam współpracę z tym człowiekiem

Paweł Kowalczyk

Pomoc w Kredycie Hipotecznym

5,0 rating
8 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współprace z Patrykiem. To był jedyny człowiek na mojej drodze, który pomógł mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Zaplanował proces od A do Z, pomógł mi wyczyścić bazy, bo kiedyś miałem problem z spłatą jednego kredytu i teraz mieszkania w swoim wymarzonym mieszkaniu. Dziękuje bardzo ! 🙂

Michał Nowak
Dodaj swoją opinię

Opinie z Google

    5 star review  Positive: Quality

    thumb Kinga Najduch-Lelito
    6 grudnia 2021

    5 star review  Doradca finansowy z dużą wiedzą, kompetentny i rzetelny. Polecam z czystym sumieniem.

    thumb Daniel Mynarski
    20 sierpnia 2021

    5 star review  Pełen profesjonalizm oraz rewelacyjna współpraca 🥇Serdecznie polecam .

    thumb Mateusz Koszyk
    20 października 2021

    5 star review  Positive: Professionalism

    thumb Mateusz Porąba
    20 października 2021

Opinie z Facebooka

  • positive review  Jeśli kupujesz samochod i szukasz ubezpieczenia AC to NATYCHMIAST napisz do Patryka!!! Dwa ubezpieczenia AC taniej o 1400zl i 1700zl taniej niż propozycja salonu!!! To jest około 30% taniej!!! Propozycja salonu 6700zl , propozycja Patryka 5300zl!!! Każdy uważa ze salon zazwyczaj najtaniej proponuje- NIEPRAWDA! Sam się o tym przekonałem na dwóch autach.

    thumb Damian Woźniak
    4 września 2018

    positive review  Polecamy! Współpraca z Panem Patrykiem to sama przyjemność. Jasno i klarownie przedstawił nam proces starania się o kredyt. Pomógł nam przejść przez całą drogę związaną z kredytem. Zawsze mogliśmy się do niego zwrócić z nurtującymi nas pytaniami. Pan Patryk podchodzi do sprawy profesjonalnie i z pozytywnym nastawieniem do klientów.

    thumb Asia Cz
    30 stycznia 2020

    5 star review  Współpraca z Patrykiem była rewelacyjnym doświadczeniem. Profesjonalne podejście, bardzo dobra oferta oraz nieoceniona pomoc przy drobnych problemach jakie stwarzał bank. Kredyt załatwiony w ekspresowym tempie! Sami nigdy nie doszlibyśmy tu gdzie jesteśmy. Szczerze mogę polecić każdemu, kto szuka dobrego i sprawdzonego doradcy kredytowego.

    thumb Tomasz Zieliński
    27 lipca 2018

    positive review  Bardzo kompetentny i skuteczny Doradca Finansowy. Doradzi i pomoże nawet w najtrudniejszej sytuacji finansowej. Profesjonalne podejście do sprawy. Pomoc w uzyskaniu kredytu dopasowanego do możliwości finansowych. Rzetelność i uczciwość. Polecam

    thumb Krzysztof Nowakowski
    15 marca 2019
  • 5 star review  Pana Patryka polecili nam znajomi, za co bardzo im dziękujemy. W ciągu miesiąca spełniło się nasze marzenie o własnym mieszkaniu. Pan Patryk przedstawił nam symulację kilku banków i pomógł w wyborze najlepszej dla nas oferty. Na wszelkie pytania odpowiadał ekspresowo. Kontakt super. Z czystym sumieniem polecamy i polecać będziemy 🙂

    thumb Ewelina Zacirka
    27 lipca 2018

    positive review  POLECAM. Bardzo dobry doradca, szybko i bez problemów dostaliśmy kredyt dzięki Panu Patrykowi.

    thumb Mateusz Lelito
    6 grudnia 2019

    5 star review  Zawsze doskonale doradzi i wybierz najlepszą opcję, świetny kontakt i natychmiastowa pomoc � jeśli chodzi o finanse to nie ma lepszego!

    thumb Patrycja Bartnik
    15 lipca 2018

    positive review  Co tu dużo pisać.. Właściwy człowiek na właściwym miejscu . Profesjonalista w 100 %, super kontakt, pomoc o każdej porze dnia i nocy no i nieziemska cierpliwość. Polecam każdemu z czystym sumieniem Patryk jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc !!

    thumb Marta Bairaktar
    14 marca 2019
  • 5 star review  polecam

    thumb Maksymilian Tokarczyk
    17 lipca 2018

    positive review  Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Robi więcej niż musi. Cierpliwy i rzetelny profesjonalista, która zna się na swojej pracy. Prowadzi sprawę od początku, aż do samego końca. Pomaga w trudnych i skomplikowanych sytuacjach. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde zapytanie i wątpliwości pokazując nam najlepsze możliwości rozwiązania naszej sytuacji. Patryka znalazłam przez przypadek na jednym z forum. Już od pierwszej rozmowy wykazał się wielkim profesjonalizmem. Cała nasza przygoda trwała rok. Polecam z czystym sumieniem współpracę z Patrykiem. To złoty człowiek któremu naprawdę można zaufać. Patryk - jeszcze raz bardzo dziękujemy 🙂

    thumb Karolina Borzęcka
    22 lutego 2019

    positive review  Patryk Borzęcki to fachowiec w swojej branży. Doświadczenie i rzetelność. Wspólnie zamkneliśmy kilka projektów finansowych zarówno prywatnych ale najwiecej zawodowych. Dzięki doświadczeniu Patryka spełniliśmy marzenia moich klientów o ich własnych czterech kątach 🙂 Plus, duży atut Patryk jest w procesie udzielania kredytu na każdym etapie, rownież otacza opieką kilenta po otrzymaniu kredytu. Polecam uslugi z czystym sumieniem. patrykborzecki.pl

    thumb Anna Waliczek
    5 stycznia 2019

    5 star review  Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ! Polecam !

    thumb Dariusz Borzęcki
    16 lipca 2018
  • 5 star review  Profesjonalna obsługa. Polecam

    thumb Franek Chlipała
    17 lipca 2018

    positive review  Serdecznie polecam tego Pana! Pełen profesjonalizm oraz kompleksowe doradztwo w sprawach finansowych. Spotkanie przebiegło w miłej atomosferze a co najważniejsze uzyskaliśmy bardzo korzystne rozwiazanie obniżenia kredytu! Jeszcze raz POLECAM!

    thumb Natalia Kubisz
    27 lutego 2019

    5 star review  Zdecydowanie właściwa osoba na właściwym miejscu, gwarancja fachowej i rzetelnej obsługi!

    thumb Adrian Zender
    7 października 2017

    positive review  Fachowa obsługa, naprawdę świetne podejście do każdej sprawy. W 100% godny polecenia 💪💪

    thumb Da Mian
    15 sierpnia 2019
  • positive review  Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, bardzo dobra znajomość aktualnej oferty rynkowej oraz sprawne dopełnienie formalności. Panu Patrykowi udało się wynegocjować ofertę nieosiągalną dla osoby działającej na własną rękę. Współpraca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Gorąco polecam i pozdrawiam.

    thumb Marcin Krajnik
    20 maja 2019

    5 star review  Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam ! 🙂

    thumb Marian Kowalski
    7 października 2017

    positive review  Polecam w 100%! Pełen profesjonalizm i wspaniałe podejście do klienta 🙂

    thumb Ania Cabak
    3 stycznia 2020

    5 star review  Na Patryka trafiłam na Facebook’u, od początku zajął się profesjonalnie naszą sprawą, inni doradcy nie dawali nam szans na kredyt a Patryk od początku nie zwątpił , jestem szczęśliwa, że na niego trafiłam. Cały proces trwał bardzo krótko, kredyt na bardzo dobrych warunkach, nie bój się - napisz już dziś do Patryka ! Bede wszystkim polecać z całego serca ! Dobrze, że są tacy ludzie, pozdrawiam serdecznie : )

    thumb Anna Michalik
    28 lipca 2018
  • positive review  Miło i sympatycznie, a przede wszystkim fachowo 🙂 Miałem okazję kilka razy współpracować z panem Patrykiem i za każdym razem wszystko przebiegało szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!

    thumb Grzegorz Połeć
    1 stycznia 2019

    positive review  Praca Patryka na najwyższym poziomie, wszystko sprawnie wedle określonego celu bez zbędnej straty czasu. Pełen profesionalizm.

    thumb Dominik Porębski
    13 marca 2019

    5 star review  Zdecydowanie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. 😉 Bardzo pomocny i rzetelny. Polecam

    thumb Basia Nowak
    20 lipca 2018

    positive review  Polecam współpracę z Patrykiem, ponieważ szybko i sprawnie pomógł mi znaleźć mieszkanie i uzyskać kredyt. Po zapoznaniu się z moimi oczekiwaniami przedstawiła oferty mieszkań różnych deweloperów oraz pokazał plusy i minusy każdego z nich. Umówił i był obecny na spotkaniach podczas wizyt na inwestycjach. Przedstawił różne oferty różnych banków. Wyręczył w organizacji formalności i kontaktach z deweloperem, co pomogło mi zaoszczędzić mój czas. Co ważne , po otrzymaniu decyzji , wynegocjował jeszcze korzystniejsze warunki. Był obecny przy podpisaniu umów. I tym oto sposobem stałem się właścicielem pięknego mieszkania z niską ratą kredytową 🙂 Polecam !

    thumb Martyna Michalska
    10 sierpnia 2018
  • 5 star review  Patryk Borzęcki. Tak. Jeśli jemu pieczę nad finansami powierzysz - szybko we własny sukces uwierzysz. Innymi słowy, gość od naprawdę dobrej roboty. Polecam. Po całości. Absolutnie! 🙂

    thumb David Chaffinch
    16 lipca 2018

    5 star review  Pasja = zaangażowanie ponad obowiązki, profesjonalizm, kreatywność (tak w tej branży to bardzo ważne;-)) zainteresowanie, dopasowana do potrzeb itd. Każdy może sobie znaleźć definicje tego słowa 😉 Udało mi się znaleźć człowieka, którego praca to nie lista obowiązków do odhaczenia, a prawdziwa pasja w tym co robi;-)

    thumb Katarzyna Malec
    16 lipca 2018

    positive review  Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Patryka, pełen profesjonalizm, wiedza i miła obsługa. Polecam wszystkim jego usługi, nie zawiedziecie się na pewno.

    thumb Adams Kovacs
    5 marca 2019

    5 star review  Profesjonalnie, przystępnie, rzetelnie � bardzo dobry kontakt z klientem, wytrwałość w prowadzeniu nawet trudnych przypadków i przede wszystkim stuprocentowa skuteczność � sami nigdy nie dotarlibyśmy tu gdzie jesteśmy teraz. Polecam wszystkim bez wahania �

    thumb Monika Jankowska
    16 lipca 2018
  • positive review  Patryk Borzęcki jako ekspert finansowy zapewnia profesjonalnie dobrany kredyt/pożyczkę -odpowiedni produkt dla potrzeb i możliwości klienta.Miły, serdeczny,kompetentny. POLECAM!

    thumb Magdalena Twardowska
    1 lutego 2019

    5 star review  Profesjonalista jakich mało, gorąco polecam.

    thumb Sylwek Klimek
    16 lipca 2018

    5 star review  Patryk to prawdziwy Ekspert - Kompetentny, szybki i przede wszystkim skuteczny.

    thumb Miłosz Zielonka
    13 lipca 2018

    5 star review  Wszystko szybko i sprawnie. Polecam tego doradcę.

    thumb Michał Pawlak
    19 lipca 2018
  • 5 star review  Bardzo profesjonalny doradca, fachowiec i nie tylko ! Polecam z ręką na sercu i w pełnym spokoju o finanse - to człowiek, który się zna na tym i jest w pełni oddany swojej pasji 🙂

    thumb Marcin Bochenski
    15 lipca 2018

    positive review  Pan Patryk angażuje się w swoją pracę nie tylko rzetelną wiedzą, ale również sercem. Pomógł mi w rozwiązaniu problemu dosłownie prowadząc za rękę, od początku sprawy aż do końca. Znalazł najbardziej korzystne rozwiązanie za co jestem wdzięczna, ponieważ maksymalnie oszczędził mój czas i pieniądze. Serdecznie polecam jako Doradcę Finansowego:)

    thumb Agnieszka Staszczak
    25 lutego 2019

    positive review  Polecam wszystkim. Widać w działaniu Patryka doświadczenie i zaangażowanie. Formalności z kredytem nie będą problemem ponieważ wszystkim zajmuje się Patryk! Jedyne co trzeba zrobić to zadzwonić i pogadać.

    thumb Dominika Fałowska Lebda
    14 marca 2019

    5 star review  Szybka pomoc w kredycie gotówkowym na samochód. ! Bardzo rzetelnie i konkretnie. Polecam 😉

    thumb Agnieszka Szymanek
    17 lipca 2018
  • positive review  Profesjonalizm, pełne zaangażowanie, funkcjonalność, praktyczność ➡️ superlatywy współpracy z Panem Patrykiem👌 Ekspert godny polecenia!

    thumb Ewelina Gołąb
    7 września 2019

    positive review  Świetny kontakt, profesjonalizm i fachowa pomoc! Pana Patryka mogę śmiało polecic w kwesti OC pomógł i doradził w 100% - polecam!

    thumb Andrzej Batko
    30 listopada 2018

    positive review  Świetny kontakt, pełne zaangażowanie i ekspresowa pomoc 🙂 Dzięki Patrykowi zaoszczędziliśmy sporo nerwów i pieniędzy 😉 Polecamy serdecznie !!! 😉

    thumb Paulina Gołąb
    17 października 2019

    5 star review  Polecam ! 👈

    thumb Dorota Borzęcka
    6 marca 2018

Nie przekonały Cię opinie? Wejdź na mój kanał na YouTube!

Kontakt SMS
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

LUB


KLIKNIJ I ZADZWOŃ!