Kalkulator kredytowy

 

Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Ekspert Kredytowy
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.
Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną. Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę. Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty. Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Test

5,0 rating
5 marca 2020

test

test
Dodaj swoją opinię

Opinie z Facebooka

  • review rating 0  Konkretnie, szybko i w temacie 👍👍👍

    thumb Jolanta Rachwał
    9/03/2019

    review rating 0  Pan Patryk załatwił mi dużo tańsze ubezpieczenie samochodu niż przypuszczalem byłem przygotowany na wiekszą kwote a tu zaskoczenie! Polecam w 100%. Ekspert Finansowy najlepszy jakiego do tej pory spotkałem 🙂

    thumb Dawid Panda
    12/13/2018

    review rating 5  Pełen profesjonalizm! Usługi na najwyższym poziomie, polecam!

    thumb Paulina Abram
    10/08/2017

    review rating 0  Pełen profesjonalizm. Polecam !

    thumb Artur Ruchała
    12/31/2018
  • review rating 5  Patryk to prawdziwy Ekspert - Kompetentny, szybki i przede wszystkim skuteczny.

    thumb Miłosz Zielonka
    7/13/2018

    review rating 5  Fachowo i profesjonalnie . Polecam

    thumb Krystian Borzęcki
    7/19/2018

    review rating 0  Pan Patryk to bardzo solidna osoba z ogromną wiedzą jeśli chodzi o finanse szeroko pojęte, wysoka kultura osobista jak i szybkość działania w zakresie kredytowania .Serdecznie polecam odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu .

    thumb Tomek First
    3/12/2019

    review rating 0  Miło i sympatycznie, a przede wszystkim fachowo 🙂 Miałem okazję kilka razy współpracować z panem Patrykiem i za każdym razem wszystko przebiegało szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!

    thumb Grzegorz Połeć
    1/01/2019
  • review rating 0  Polecam Patryka! Rewelacyjny kontakt, pełne profesjonalizmu podejście do spraw, cierpliwość oraz elastyczność w stosunku do klienta. Wszystko poszło sprawnie. 😊 Polecam w 1000%

    thumb Łukasz Suãrez
    2/21/2019

    review rating 5  Współpraca z Patrykiem była rewelacyjnym doświadczeniem. Profesjonalne podejście, bardzo dobra oferta oraz nieoceniona pomoc przy drobnych problemach jakie stwarzał bank. Kredyt załatwiony w ekspresowym tempie! Sami nigdy nie doszlibyśmy tu gdzie jesteśmy. Szczerze mogę polecić każdemu, kto szuka dobrego i sprawdzonego doradcy kredytowego.

    thumb Tomasz Zieliński
    7/27/2018

    review rating 0  Co tu dużo pisać.. Właściwy człowiek na właściwym miejscu . Profesjonalista w 100 %, super kontakt, pomoc o każdej porze dnia i nocy no i nieziemska cierpliwość. Polecam każdemu z czystym sumieniem Patryk jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc !!

    thumb Marta Bairaktar
    3/14/2019

    review rating 5  Super:)

    thumb Wiktoria Hebda
    7/29/2018
  • review rating 5  Polecam serdecznie !

    thumb Edyta Dowgiert
    7/15/2018

    review rating 0  Pan Patryk angażuje się w swoją pracę nie tylko rzetelną wiedzą, ale również sercem. Pomógł mi w rozwiązaniu problemu dosłownie prowadząc za rękę, od początku sprawy aż do końca. Znalazł najbardziej korzystne rozwiązanie za co jestem wdzięczna, ponieważ maksymalnie oszczędził mój czas i pieniądze. Serdecznie polecam jako Doradcę Finansowego:)

    thumb Agnieszka Staszczak
    2/25/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm

    thumb Bartosz Piwowar
    7/15/2018

    review rating 0  Polecamy! Współpraca z Panem Patrykiem to sama przyjemność. Jasno i klarownie przedstawił nam proces starania się o kredyt. Pomógł nam przejść przez całą drogę związaną z kredytem. Zawsze mogliśmy się do niego zwrócić z nurtującymi nas pytaniami. Pan Patryk podchodzi do sprawy profesjonalnie i z pozytywnym nastawieniem do klientów.

    thumb Asia Cz
    1/30/2020
  • review rating 5  Zdecydowanie właściwa osoba na właściwym miejscu, gwarancja fachowej i rzetelnej obsługi!

    thumb Adrian Zender
    10/07/2017

    review rating 0  POLECAM. Bardzo dobry doradca, szybko i bez problemów dostaliśmy kredyt dzięki Panu Patrykowi.

    thumb Mateusz Lelito
    12/06/2019

    review rating 5  Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam ! 🙂

    thumb Marian Kowalski
    10/07/2017

    review rating 5  Pełen profesjonalizm 👍🏻

    thumb Monika Ogrodnik
    10/08/2017
  • review rating 5  Profesjonalna obsługa. Polecam

    thumb Franek Chlipała
    7/17/2018

    review rating 5  Współpraca z Patrykiem to czysta przyjemność. Wysokie standardy obsługi klienta i dużo praktycznej wiedzy ! Polecam w 200%! �

    thumb Maciej Mokrzycki
    3/18/2019

    review rating 5  Świetna współpraca, rzetelne podejście do tematu, szybkie rozwiązanie problemu. W całym procesie dostarczone specjalistyczne wsparcie doradcze. Pan Patryk cechuje się wysoką kulturą osobistą i dużą wiedzą w zakresie usług finansowych. Do tego jest bardzo pozytywną osobą otwartą na ludzi. Wykazuje bardzo duże zaangażowanie od początku do końca. Dobierając najlepszą ofertę przedstawia sprawę przejrzyście w sposób bardzo zrozumiały. Wszelkie skomplikowane formalności załatwia za klienta dlatego wszystko przebiega bardzo sprawnie. Zdecydowanie ocena na mocną piątkę!

    thumb Tobiasz Pokrzyk
    3/12/2019

    review rating 5  Pasja = zaangażowanie ponad obowiązki, profesjonalizm, kreatywność (tak w tej branży to bardzo ważne;-)) zainteresowanie, dopasowana do potrzeb itd. Każdy może sobie znaleźć definicje tego słowa 😉 Udało mi się znaleźć człowieka, którego praca to nie lista obowiązków do odhaczenia, a prawdziwa pasja w tym co robi;-)

    thumb Katarzyna Malec
    7/16/2018
  • review rating 5  Profesjonalnie i rzetelnie. Polecam 😉

    thumb Marta Wójcik
    7/21/2018

    review rating 5  Profesjonalista, polecam!

    thumb Michał Pasiut
    7/15/2018

    review rating 0  Jeśli kupujesz samochod i szukasz ubezpieczenia AC to NATYCHMIAST napisz do Patryka!!! Dwa ubezpieczenia AC taniej o 1400zl i 1700zl taniej niż propozycja salonu!!! To jest około 30% taniej!!! Propozycja salonu 6700zl , propozycja Patryka 5300zl!!! Każdy uważa ze salon zazwyczaj najtaniej proponuje- NIEPRAWDA! Sam się o tym przekonałem na dwóch autach.

    thumb Damian Woźniak
    9/04/2018

    review rating 5  Zawsze doskonale doradzi i wybierz najlepszą opcję, świetny kontakt i natychmiastowa pomoc � jeśli chodzi o finanse to nie ma lepszego!

    thumb Patrycja Bartnik
    7/15/2018
  • review rating 0  Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Patryka, pełen profesjonalizm, wiedza i miła obsługa. Polecam wszystkim jego usługi, nie zawiedziecie się na pewno.

    thumb Adams Kovacs
    3/05/2019

    review rating 5  Na Patryka trafiłam na Facebook’u, od początku zajął się profesjonalnie naszą sprawą, inni doradcy nie dawali nam szans na kredyt a Patryk od początku nie zwątpił , jestem szczęśliwa, że na niego trafiłam. Cały proces trwał bardzo krótko, kredyt na bardzo dobrych warunkach, nie bój się - napisz już dziś do Patryka ! Bede wszystkim polecać z całego serca ! Dobrze, że są tacy ludzie, pozdrawiam serdecznie : )

    thumb Anna Michalik
    7/28/2018

    review rating 5  polecam

    thumb Maksymilian Tokarczyk
    7/17/2018

    review rating 0  Serdecznie polecam kontakt z Patrykiem na większości płaszczyzn związanych z finansami. Nie da się odmówić Patrykowi zaangażowania w sprawę którą się zajmuje, a co najważniejsze profesjonalizmu i indywidualnego podejścia. Żeby przekonać się o czym mówię - wystarczy spróbować, to nic nie kosztuje, a wręcz można sporo pieniędzy zyskać, czego spotkanie z Patrykiem będzie żywym dowodem.

    thumb Kuba Tischner
    10/03/2018
  • review rating 5  Profesjonalista jakich mało, gorąco polecam.

    thumb Sylwek Klimek
    7/16/2018

    review rating 0  Pełen profesjonalizm od początku do końca. Szczerze polecam 💪

    thumb Mateusz Kisielewicz
    1/29/2019

    review rating 0  Serdecznie polecam tego Pana! Pełen profesjonalizm oraz kompleksowe doradztwo w sprawach finansowych. Spotkanie przebiegło w miłej atomosferze a co najważniejsze uzyskaliśmy bardzo korzystne rozwiazanie obniżenia kredytu! Jeszcze raz POLECAM!

    thumb Natalia Kubisz
    2/27/2019

    review rating 5  Super ekspert. polecam 😉

    thumb Urszula Gargas
    7/17/2018
  • review rating 0  Patryk Borzęcki to fachowiec w swojej branży. Doświadczenie i rzetelność. Wspólnie zamkneliśmy kilka projektów finansowych zarówno prywatnych ale najwiecej zawodowych. Dzięki doświadczeniu Patryka spełniliśmy marzenia moich klientów o ich własnych czterech kątach 🙂 Plus, duży atut Patryk jest w procesie udzielania kredytu na każdym etapie, rownież otacza opieką kilenta po otrzymaniu kredytu. Polecam uslugi z czystym sumieniem. patrykborzecki.pl

    thumb Anna Waliczek
    1/05/2019

    review rating 0  Pełen profesjonalizm, rzetelność i zaangażowanie. Kredyt hipoteczny załatwiony bez problemu. Bardzo polecam! 😊

    thumb Iwona Mynarska
    4/02/2019

    review rating 5  Polecam ! 👈

    thumb Dorota Borzęcka
    3/06/2018

    review rating 5  Odpowiedzialny, pracowity doskonale zorganizowany, wytrwale dazacy do wypełnienia powierzonego mu zadania, kompetentny, zdecydowanie można na nim polegać

    thumb Anna Anna
    7/16/2018

Opinie z Google

    review rating 5  Bardzo polecam. Nie trzeba chodzić osobiście po bankach, załatwiać formalności. Wystarczy jedno spotkanie godzinne, gdzie można dowiedzieć się bardzo ważnych informacji na temat kredytu, o których bank nie zawsze informuje, niż kilku godzinne chodzenie po kilku bankach, gdzie nie dostaniemy tylu cennych informacji.

    thumb Karolina Lebda
    2/13/2020

Nie przekonały Cię opinie? Zobacz spontaniczne nagrania wideo!

Kontakt SMS
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

LUB


KLIKNIJ I ZADZWOŃ!