Kalkulator kredytowy

 

Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Ekspert Kredytowy
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.
Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną. Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę. Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty. Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Pomoc w Kredycie Hipotecznym

5,0 rating
8 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współprace z Patrykiem. To był jedyny człowiek na mojej drodze, który pomógł mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Zaplanował proces od A do Z, pomógł mi wyczyścić bazy, bo kiedyś miałem problem z spłatą jednego kredytu i teraz mieszkania w swoim wymarzonym mieszkaniu. Dziękuje bardzo ! 🙂

Michał Nowak
Dodaj swoją opinię

Opinie z Facebooka

  • review rating 0  Miło i sympatycznie, a przede wszystkim fachowo 🙂 Miałem okazję kilka razy współpracować z panem Patrykiem i za każdym razem wszystko przebiegało szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!

    thumb Grzegorz Połeć
    1/01/2019

    review rating 5  Profesjonalnie i rzetelnie. Polecam 😉

    thumb Marta Wójcik
    7/21/2018

    review rating 0  Serdecznie polecam! Ubezpieczenie OC obniżone o ponad 50%! Jeszcze rok temu płaciłem składkę roczną w wysokości 2134zł, a dziś dzięki Panu Patrykowi jedyne 971zł z dodatkowym NNW i Assistance! Wszystko przebiegło bardzo sprawnie 🙂

    thumb Krzysiek Turek
    8/12/2018

    review rating 5  Profesjonalista, polecam!

    thumb Michał Pasiut
    7/15/2018
  • review rating 0  Świetny kontakt, profesjonalizm i fachowa pomoc! Pana Patryka mogę śmiało polecic w kwesti OC pomógł i doradził w 100% - polecam!

    thumb Andrzej Batko
    11/30/2018

    review rating 5  Zdecydowanie właściwa osoba na właściwym miejscu, gwarancja fachowej i rzetelnej obsługi!

    thumb Adrian Zender
    10/07/2017

    review rating 0  Praca Patryka na najwyższym poziomie, wszystko sprawnie wedle określonego celu bez zbędnej straty czasu. Pełen profesionalizm.

    thumb Dominik Porębski
    3/13/2019

    review rating 5  Współpraca z Patrykiem to czysta przyjemność. Wysokie standardy obsługi klienta i dużo praktycznej wiedzy ! Polecam w 200%! �

    thumb Maciej Mokrzycki
    3/18/2019
  • review rating 5  Zdecydowanie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. 😉 Bardzo pomocny i rzetelny. Polecam

    thumb Basia Nowak
    7/20/2018

    review rating 0  Na Patryka trafiłem na pewnym wydarzeniu biznesowym biznesowym. Po kilku uprzejmościach umówiliśmy się kolejnego dnia na spotkanie, na którym przedstawił wszelkie możliwości podjęcia współpracy. Patryk od początku profesjonalnie podszedł do mojego tematu. Cały proces trwał bardzo krótko i co najważniejsze skutecznie, a to się przecież liczy !!! Polecam każdemu, kto potrzebuje poradzić się w jaki sposób zdobyć gotówkę na wymarzony dom, mieszkanie, inwestycje lub inne potrzeby.

    thumb Michał Kubisz
    2/20/2019

    review rating 5  Profesjonalista.

    thumb Marcel Bieńkowski
    7/13/2018

    review rating 5  Pełen profesjonalizm

    thumb Bartosz Piwowar
    7/15/2018
  • review rating 5  Pełen profesjonalizm! Usługi na najwyższym poziomie, polecam!

    thumb Paulina Abram
    10/08/2017

    review rating 5  Super:)

    thumb Wiktoria Hebda
    7/29/2018

    review rating 5  Pana Patryka polecili nam znajomi, za co bardzo im dziękujemy. W ciągu miesiąca spełniło się nasze marzenie o własnym mieszkaniu. Pan Patryk przedstawił nam symulację kilku banków i pomógł w wyborze najlepszej dla nas oferty. Na wszelkie pytania odpowiadał ekspresowo. Kontakt super. Z czystym sumieniem polecamy i polecać będziemy 🙂

    thumb Ewelina Zacirka
    7/27/2018

    review rating 0  Polecam wszystkim Patryka, jest to jedyny pośrednik, któremu zależy na dobrych warunkach Twojego kredytu a nie tylko na swojej prowizji. Patryk był moim drugim pośrednikiem, wcześniejszy na którego trafiłem potrafił tylko ładnie mówić natomiast czyny nie biegły w parze ze słowami, składam wnioski o których nie miał pojęcia przez co straciłem wiele czasu, pieniędzy i nerwów.Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu oraz zaangażowania Patryka. Od samego początku byłem informowany o wszystkim a warunki kredytu jakie otrzymałem zszokowały mnie pozytywnie dzięki niemu zaoszczędziłem 30tyś w porównaniu do najlepszych ofert od innych doradców i banków. Osoby które myślą, że udając się bezpośrednio do banku coś zaoszczędzą są w dużym błędzie. Pamiętaj, że biorąc kredyt zawsze ponosisz koszty uzyskania kredytu prowizje itp to od Ciebie już będzie zależeć kto otrzyma pieniądze czy Pani siedząca za biurkiem 8h której główną czynnością jest stawianie pieczątek czy osoba która w ciągu godziny porówna Ci oferty 21 banków, załatwi za Ciebie wszystkie formalności, wynegocjuje stawki o których osoba indywidualna może pomarzyć oraz której nie zależy żebyś wziął kredyt właśnie w tym banku w którym pracuje. Dla niego nie ma rzeczy nie możliwych i przede wszystkim liczy się Twoje zadowolenie. Nawet jeśli masz już upatrzonego znajomego pośrednika zadzwoń do Patryka niech przedstawi Ci swoją ofertę gwarantuję, że będziesz zaskoczony to nic nie kosztuje a możesz zaoszczędzić wiele. Zdecydowanie Polecam ! 🙂

    thumb Łukasz Gładysz
    3/05/2019
  • review rating 5  Fachowo i profesjonalnie . Polecam

    thumb Krystian Borzęcki
    7/19/2018

    review rating 0  Pan Patryk spełnił każde moje oczekiwania , pełen profesjonalizm i świadome działania ! Super podejście do każdego klienta ! Bardzo polecam

    thumb Aleksandra Brotoj
    3/04/2019

    review rating 0  Polecamy! Współpraca z Panem Patrykiem to sama przyjemność. Jasno i klarownie przedstawił nam proces starania się o kredyt. Pomógł nam przejść przez całą drogę związaną z kredytem. Zawsze mogliśmy się do niego zwrócić z nurtującymi nas pytaniami. Pan Patryk podchodzi do sprawy profesjonalnie i z pozytywnym nastawieniem do klientów.

    thumb Asia Cz
    1/30/2020

    review rating 5  Super ekspert. polecam 😉

    thumb Urszula Gargas
    7/17/2018
  • review rating 0  Patryk to osoba która do każdej sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. Cechuje go profesionalizm, kreatywność, solidność i ogromne zaangazowanie. Polecam szczerze wszystkim którzy się jeszcze wahają!

    thumb Marcin Wierzbicki
    3/22/2019

    review rating 0  POLECAM. Bardzo dobry doradca, szybko i bez problemów dostaliśmy kredyt dzięki Panu Patrykowi.

    thumb Mateusz Lelito
    12/06/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm 👍🏻

    thumb Monika Ogrodnik
    10/08/2017

    review rating 0  Pełen profesjonalizm od początku do końca. Szczerze polecam 💪

    thumb Mateusz Kisielewicz
    1/29/2019
  • review rating 5  Patryk to prawdziwy Ekspert - Kompetentny, szybki i przede wszystkim skuteczny.

    thumb Miłosz Zielonka
    7/13/2018

    review rating 5  Polecam serdecznie !

    thumb Edyta Dowgiert
    7/15/2018

    review rating 0  Fachowa obsługa, naprawdę świetne podejście do każdej sprawy. W 100% godny polecenia 💪💪

    thumb Da Mian
    8/15/2019

    review rating 5  Patryk Borzęcki. Tak. Jeśli jemu pieczę nad finansami powierzysz - szybko we własny sukces uwierzysz. Innymi słowy, gość od naprawdę dobrej roboty. Polecam. Po całości. Absolutnie! 🙂

    thumb David Chaffinch
    7/16/2018
  • review rating 0  Polecam z czystym sumieniem 🙂 . Pan Patryk załatwia wszystko od A do Z oraz wszystko zawsze tłumaczy.

    thumb Justyna Lelito
    12/06/2019

    review rating 5  Profesjonalnie, przystępnie, rzetelnie � bardzo dobry kontakt z klientem, wytrwałość w prowadzeniu nawet trudnych przypadków i przede wszystkim stuprocentowa skuteczność � sami nigdy nie dotarlibyśmy tu gdzie jesteśmy teraz. Polecam wszystkim bez wahania �

    thumb Monika Jankowska
    7/16/2018

    review rating 5  Na Patryka trafiłam na Facebook’u, od początku zajął się profesjonalnie naszą sprawą, inni doradcy nie dawali nam szans na kredyt a Patryk od początku nie zwątpił , jestem szczęśliwa, że na niego trafiłam. Cały proces trwał bardzo krótko, kredyt na bardzo dobrych warunkach, nie bój się - napisz już dziś do Patryka ! Bede wszystkim polecać z całego serca ! Dobrze, że są tacy ludzie, pozdrawiam serdecznie : )

    thumb Anna Michalik
    7/28/2018

    review rating 5  Odpowiedzialny, pracowity doskonale zorganizowany, wytrwale dazacy do wypełnienia powierzonego mu zadania, kompetentny, zdecydowanie można na nim polegać

    thumb Anna Anna
    7/16/2018
  • review rating 0  Konkretnie, szybko i w temacie 👍👍👍

    thumb Jolanta Rachwał
    9/03/2019

    review rating 5  Wszystko szybko i sprawnie. Polecam tego doradcę.

    thumb Michał Pawlak
    7/19/2018

    review rating 0  Serdecznie polecam kontakt z Patrykiem na większości płaszczyzn związanych z finansami. Nie da się odmówić Patrykowi zaangażowania w sprawę którą się zajmuje, a co najważniejsze profesjonalizmu i indywidualnego podejścia. Żeby przekonać się o czym mówię - wystarczy spróbować, to nic nie kosztuje, a wręcz można sporo pieniędzy zyskać, czego spotkanie z Patrykiem będzie żywym dowodem.

    thumb Kuba Tischner
    10/03/2018

    review rating 5  Świetna współpraca, rzetelne podejście do tematu, szybkie rozwiązanie problemu. W całym procesie dostarczone specjalistyczne wsparcie doradcze. Pan Patryk cechuje się wysoką kulturą osobistą i dużą wiedzą w zakresie usług finansowych. Do tego jest bardzo pozytywną osobą otwartą na ludzi. Wykazuje bardzo duże zaangażowanie od początku do końca. Dobierając najlepszą ofertę przedstawia sprawę przejrzyście w sposób bardzo zrozumiały. Wszelkie skomplikowane formalności załatwia za klienta dlatego wszystko przebiega bardzo sprawnie. Zdecydowanie ocena na mocną piątkę!

    thumb Tobiasz Pokrzyk
    3/12/2019
  • review rating 5  Współpraca z Patrykiem była rewelacyjnym doświadczeniem. Profesjonalne podejście, bardzo dobra oferta oraz nieoceniona pomoc przy drobnych problemach jakie stwarzał bank. Kredyt załatwiony w ekspresowym tempie! Sami nigdy nie doszlibyśmy tu gdzie jesteśmy. Szczerze mogę polecić każdemu, kto szuka dobrego i sprawdzonego doradcy kredytowego.

    thumb Tomasz Zieliński
    7/27/2018

    review rating 0  Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, bardzo dobra znajomość aktualnej oferty rynkowej oraz sprawne dopełnienie formalności. Panu Patrykowi udało się wynegocjować ofertę nieosiągalną dla osoby działającej na własną rękę. Współpraca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Gorąco polecam i pozdrawiam.

    thumb Marcin Krajnik
    5/20/2019

    review rating 0  Serdecznie polecam tego Pana! Pełen profesjonalizm oraz kompleksowe doradztwo w sprawach finansowych. Spotkanie przebiegło w miłej atomosferze a co najważniejsze uzyskaliśmy bardzo korzystne rozwiazanie obniżenia kredytu! Jeszcze raz POLECAM!

    thumb Natalia Kubisz
    2/27/2019

    review rating 0  Polecam współpracę z Patrykiem, ponieważ szybko i sprawnie pomógł mi znaleźć mieszkanie i uzyskać kredyt. Po zapoznaniu się z moimi oczekiwaniami przedstawiła oferty mieszkań różnych deweloperów oraz pokazał plusy i minusy każdego z nich. Umówił i był obecny na spotkaniach podczas wizyt na inwestycjach. Przedstawił różne oferty różnych banków. Wyręczył w organizacji formalności i kontaktach z deweloperem, co pomogło mi zaoszczędzić mój czas. Co ważne , po otrzymaniu decyzji , wynegocjował jeszcze korzystniejsze warunki. Był obecny przy podpisaniu umów. I tym oto sposobem stałem się właścicielem pięknego mieszkania z niską ratą kredytową 🙂 Polecam !

    thumb Martyna Michalska
    8/10/2018

Opinie z Google

    review rating 5  Bardzo polecam. Nie trzeba chodzić osobiście po bankach, załatwiać formalności. Wystarczy jedno spotkanie godzinne, gdzie można dowiedzieć się bardzo ważnych informacji na temat kredytu, o których bank nie zawsze informuje, niż kilku godzinne chodzenie po kilku bankach, gdzie nie dostaniemy tylu cennych informacji.

    thumb Karolina Lebda
    2/13/2020

Nie przekonały Cię opinie? Zobacz spontaniczne nagrania wideo!

Kontakt SMS
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

LUB


KLIKNIJ I ZADZWOŃ!