Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Ekspert Kredytowy
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.
Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną. Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę. Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty. Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Rewelacyjna jakość obsługi.

5,0 rating
21 września 2021

Pełen profesjonalizm oraz doskonała współpraca 🥇 Polecam współpracę z Patrykiem.

Mateusz Koszyk

Profesjonalizm.

5,0 rating
21 września 2021

Również polecam usługi Patryka oraz jego zespołu 🏆 Rewelacyjne podejście do obsługi klienta, profesionalizm oraz indywidualne opracowanie ofertowe. 👍

Dariusz Zięba

Pomoc w zakupie domu

5,0 rating
9 lipca 2021

Patryk bardzo mi pomógł w kredycie hipotecznym, jestem mu bardzo wdzięczny bo nigdy nie miałem styczności z kredytem a on poprowadził mnie od pierwszego spotkania do samego aktu notarialnego dosłownie za rękę. Mega polecam współpracę z tym człowiekiem

Paweł Kowalczyk

Pomoc w Kredycie Hipotecznym

5,0 rating
8 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współprace z Patrykiem. To był jedyny człowiek na mojej drodze, który pomógł mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Zaplanował proces od A do Z, pomógł mi wyczyścić bazy, bo kiedyś miałem problem z spłatą jednego kredytu i teraz mieszkania w swoim wymarzonym mieszkaniu. Dziękuje bardzo ! 🙂

Michał Nowak
Dodaj swoją opinię

Opinie z Facebooka

  • review rating 5  Profesjonalnie i rzetelnie. Polecam 😉

    thumb Marta Wójcik
    7/21/2018

    review rating 0  Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, bardzo dobra znajomość aktualnej oferty rynkowej oraz sprawne dopełnienie formalności. Panu Patrykowi udało się wynegocjować ofertę nieosiągalną dla osoby działającej na własną rękę. Współpraca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Gorąco polecam i pozdrawiam.

    thumb Marcin Krajnik
    5/20/2019

    review rating 0  Patryk to osoba która do każdej sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. Cechuje go profesionalizm, kreatywność, solidność i ogromne zaangazowanie. Polecam szczerze wszystkim którzy się jeszcze wahają!

    thumb Marcin Wierzbicki
    3/22/2019

    review rating 5  Odpowiedzialny, pracowity doskonale zorganizowany, wytrwale dazacy do wypełnienia powierzonego mu zadania, kompetentny, zdecydowanie można na nim polegać

    thumb Anna Anna
    7/16/2018
  • review rating 5  Pełen profesjonalizm! Usługi na najwyższym poziomie, polecam!

    thumb Paulina Abram
    10/08/2017

    review rating 5  Zdecydowanie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. 😉 Bardzo pomocny i rzetelny. Polecam

    thumb Basia Nowak
    7/20/2018

    review rating 0  Świetny kontakt, pełne zaangażowanie i ekspresowa pomoc 🙂 Dzięki Patrykowi zaoszczędziliśmy sporo nerwów i pieniędzy 😉 Polecamy serdecznie !!! 😉

    thumb Paulina Gołąb
    10/17/2019

    review rating 0  Pan Patryk spełnił każde moje oczekiwania , pełen profesjonalizm i świadome działania ! Super podejście do każdego klienta ! Bardzo polecam

    thumb Aleksandra Brotoj
    3/04/2019
  • review rating 5  Szybka pomoc w kredycie gotówkowym na samochód. ! Bardzo rzetelnie i konkretnie. Polecam 😉

    thumb Agnieszka Szymanek
    7/17/2018

    review rating 0  Praca Patryka na najwyższym poziomie, wszystko sprawnie wedle określonego celu bez zbędnej straty czasu. Pełen profesionalizm.

    thumb Dominik Porębski
    3/13/2019

    review rating 5  polecam

    thumb Maksymilian Tokarczyk
    7/17/2018

    review rating 0  Polecam wszystkim. Widać w działaniu Patryka doświadczenie i zaangażowanie. Formalności z kredytem nie będą problemem ponieważ wszystkim zajmuje się Patryk! Jedyne co trzeba zrobić to zadzwonić i pogadać.

    thumb Dominika Fałowska Lebda
    3/14/2019
  • review rating 0  Miło i sympatycznie, a przede wszystkim fachowo 🙂 Miałem okazję kilka razy współpracować z panem Patrykiem i za każdym razem wszystko przebiegało szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!

    thumb Grzegorz Połeć
    1/01/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm

    thumb Bartosz Piwowar
    7/15/2018

    review rating 0  Serdecznie polecam tego Pana! Pełen profesjonalizm oraz kompleksowe doradztwo w sprawach finansowych. Spotkanie przebiegło w miłej atomosferze a co najważniejsze uzyskaliśmy bardzo korzystne rozwiazanie obniżenia kredytu! Jeszcze raz POLECAM!

    thumb Natalia Kubisz
    2/27/2019

    review rating 5  Pana Patryka polecili nam znajomi, za co bardzo im dziękujemy. W ciągu miesiąca spełniło się nasze marzenie o własnym mieszkaniu. Pan Patryk przedstawił nam symulację kilku banków i pomógł w wyborze najlepszej dla nas oferty. Na wszelkie pytania odpowiadał ekspresowo. Kontakt super. Z czystym sumieniem polecamy i polecać będziemy 🙂

    thumb Ewelina Zacirka
    7/27/2018
  • review rating 5  Polecam ! 👈

    thumb Dorota Borzęcka
    3/06/2018

    review rating 5  Patryk to godny zaufania doradca finansowy, a to cecha której niestety najbardziej brakuje osobom w tym zawodzie. Słucha jakie są potrzeby i obawy, dokładnie tłumaczy każdy krok, dlaczego tak a nie inaczej, nie naciska by koniecznie wybrać opcję A a nie B. Oby więcej takich doradców. Polecam

    thumb Michał Studziński
    7/26/2018

    review rating 5  Pan Patryk jest definicją maksymy "właściwy człowiek na właściwym miejscu" - pełny profesjonalizm, rzetelność i spokój przy załatwianiu jakże istotnej kwestii - kredytu firmowego na dokończenie budowy hali produkcyjnej. Ani przez moment nie miałem wątpliwości, po oddaniu spraw w ręce Pana Patryka, że coś może pójść nie tak. Jest to człowiek całkowicie oddany temu, czym się zajmuje. Klienta traktuje indywidualnie i walczy do końca, nigdy się nie poddaje. Doradca godny pochwały, wyróżnienia i polecenia. Zdecydowanie polecam. �

    thumb Krystian Susuł
    7/17/2018

    review rating 0  Polecam Patryka! Rewelacyjny kontakt, pełne profesjonalizmu podejście do spraw, cierpliwość oraz elastyczność w stosunku do klienta. Wszystko poszło sprawnie. 😊 Polecam w 1000%

    thumb Łukasz Suãrez
    2/21/2019
  • review rating 5  Współpraca z Patrykiem to czysta przyjemność. Wysokie standardy obsługi klienta i dużo praktycznej wiedzy ! Polecam w 200%! �

    thumb Maciej Mokrzycki
    3/18/2019

    review rating 0  Pan Patryk załatwił mi dużo tańsze ubezpieczenie samochodu niż przypuszczalem byłem przygotowany na wiekszą kwote a tu zaskoczenie! Polecam w 100%. Ekspert Finansowy najlepszy jakiego do tej pory spotkałem 🙂

    thumb Dawid Panda
    12/13/2018

    review rating 0  Świetny kontakt, profesjonalizm i fachowa pomoc! Pana Patryka mogę śmiało polecic w kwesti OC pomógł i doradził w 100% - polecam!

    thumb Andrzej Batko
    11/30/2018

    review rating 5  Świetna współpraca, rzetelne podejście do tematu, szybkie rozwiązanie problemu. W całym procesie dostarczone specjalistyczne wsparcie doradcze. Pan Patryk cechuje się wysoką kulturą osobistą i dużą wiedzą w zakresie usług finansowych. Do tego jest bardzo pozytywną osobą otwartą na ludzi. Wykazuje bardzo duże zaangażowanie od początku do końca. Dobierając najlepszą ofertę przedstawia sprawę przejrzyście w sposób bardzo zrozumiały. Wszelkie skomplikowane formalności załatwia za klienta dlatego wszystko przebiega bardzo sprawnie. Zdecydowanie ocena na mocną piątkę!

    thumb Tobiasz Pokrzyk
    3/12/2019
  • review rating 5  Pasja = zaangażowanie ponad obowiązki, profesjonalizm, kreatywność (tak w tej branży to bardzo ważne;-)) zainteresowanie, dopasowana do potrzeb itd. Każdy może sobie znaleźć definicje tego słowa 😉 Udało mi się znaleźć człowieka, którego praca to nie lista obowiązków do odhaczenia, a prawdziwa pasja w tym co robi;-)

    thumb Katarzyna Malec
    7/16/2018

    review rating 5  Wszystko szybko i sprawnie. Polecam tego doradcę.

    thumb Michał Pawlak
    7/19/2018

    review rating 5  Profesjonalista jakich mało, gorąco polecam.

    thumb Sylwek Klimek
    7/16/2018

    review rating 5  Profesjonalna obsługa. Polecam

    thumb Franek Chlipała
    7/17/2018
  • review rating 0  Bardzo szybka i dokładna analiza branego lata temu kredytu. Natychmiastowe rozpoznanie o niekorzystnych warunkach kredytodawcy, już niestety nieodwracalne. Doradztwo o kilku sposobach przyspieszenia spłat. Pomimo zakończenia współpracy tylko na doradztwie dalsze zainteresowanie ze strony Patryka. Świetny człowiek 100% wart polecenia.

    thumb Michal Dobranowski
    2/22/2019

    review rating 0  Patryk Borzęcki to fachowiec w swojej branży. Doświadczenie i rzetelność. Wspólnie zamkneliśmy kilka projektów finansowych zarówno prywatnych ale najwiecej zawodowych. Dzięki doświadczeniu Patryka spełniliśmy marzenia moich klientów o ich własnych czterech kątach 🙂 Plus, duży atut Patryk jest w procesie udzielania kredytu na każdym etapie, rownież otacza opieką kilenta po otrzymaniu kredytu. Polecam uslugi z czystym sumieniem. patrykborzecki.pl

    thumb Anna Waliczek
    1/05/2019

    review rating 5  Gorąco polecam. Udało mi się Dużo zaoszczędzić .

    thumb Adrian Jankowski
    7/27/2018

    review rating 0  Rewelacyjne podejście do klienta i do swoich zadań. Godny polecenia. 11/10 💪

    thumb Anita Bajerska
    5/24/2019
  • review rating 5  Profesjonalista, polecam!

    thumb Michał Pasiut
    7/15/2018

    review rating 0  Na Patryka trafiłem na pewnym wydarzeniu biznesowym biznesowym. Po kilku uprzejmościach umówiliśmy się kolejnego dnia na spotkanie, na którym przedstawił wszelkie możliwości podjęcia współpracy. Patryk od początku profesjonalnie podszedł do mojego tematu. Cały proces trwał bardzo krótko i co najważniejsze skutecznie, a to się przecież liczy !!! Polecam każdemu, kto potrzebuje poradzić się w jaki sposób zdobyć gotówkę na wymarzony dom, mieszkanie, inwestycje lub inne potrzeby.

    thumb Michał Kubisz
    2/20/2019

    review rating 5  Zdecydowanie właściwa osoba na właściwym miejscu, gwarancja fachowej i rzetelnej obsługi!

    thumb Adrian Zender
    10/07/2017

    review rating 0  Polecam z czystym sumieniem 🙂 . Pan Patryk załatwia wszystko od A do Z oraz wszystko zawsze tłumaczy.

    thumb Justyna Lelito
    12/06/2019
  • review rating 0  Konkretnie, szybko i w temacie 👍👍👍

    thumb Jolanta Rachwał
    9/03/2019

    review rating 5  Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam ! 🙂

    thumb Marian Kowalski
    10/07/2017

    review rating 0  Pełen profesjonalizm, rzetelność i zaangażowanie. Kredyt hipoteczny załatwiony bez problemu. Bardzo polecam! 😊

    thumb Iwona Mynarska
    4/02/2019

    review rating 0  Bardzo kompetentny i skuteczny Doradca Finansowy. Doradzi i pomoże nawet w najtrudniejszej sytuacji finansowej. Profesjonalne podejście do sprawy. Pomoc w uzyskaniu kredytu dopasowanego do możliwości finansowych. Rzetelność i uczciwość. Polecam

    thumb Krzysztof Nowakowski
    3/15/2019

Opinie z Google

    review rating 5  Bardzo polecam. Nie trzeba chodzić osobiście po bankach, załatwiać formalności. Wystarczy jedno spotkanie godzinne, gdzie można dowiedzieć się bardzo ważnych informacji na temat kredytu, o których bank nie zawsze informuje, niż kilku godzinne chodzenie po kilku bankach, gdzie nie dostaniemy tylu cennych informacji.

    thumb Karolina Lebda
    2/13/2020

Nie przekonały Cię opinie? Zobacz spontaniczne nagrania wideo!

Kontakt SMS
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

LUB


KLIKNIJ I ZADZWOŃ!