Kalkulator kredytowy

 

Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Ekspert Kredytowy
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.
Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną. Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę. Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty. Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Pomoc w Kredycie Hipotecznym

5,0 rating
8 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współprace z Patrykiem. To był jedyny człowiek na mojej drodze, który pomógł mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Zaplanował proces od A do Z, pomógł mi wyczyścić bazy, bo kiedyś miałem problem z spłatą jednego kredytu i teraz mieszkania w swoim wymarzonym mieszkaniu. Dziękuje bardzo ! 🙂

Michał Nowak
Dodaj swoją opinię

Opinie z Facebooka

  • review rating 0  Pełen profesjonalizm. Polecam !

    thumb Artur Ruchała
    12/31/2018

    review rating 0  Patryk to osoba która do każdej sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. Cechuje go profesionalizm, kreatywność, solidność i ogromne zaangazowanie. Polecam szczerze wszystkim którzy się jeszcze wahają!

    thumb Marcin Wierzbicki
    3/22/2019

    review rating 5  Patryk Borzęcki. Tak. Jeśli jemu pieczę nad finansami powierzysz - szybko we własny sukces uwierzysz. Innymi słowy, gość od naprawdę dobrej roboty. Polecam. Po całości. Absolutnie! 🙂

    thumb David Chaffinch
    7/16/2018

    review rating 5  Zdecydowanie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. 😉 Bardzo pomocny i rzetelny. Polecam

    thumb Basia Nowak
    7/20/2018
  • review rating 5  Super ekspert. polecam 😉

    thumb Urszula Gargas
    7/17/2018

    review rating 5  Pełen profesjonalizm! Usługi na najwyższym poziomie, polecam!

    thumb Paulina Abram
    10/08/2017

    review rating 0  Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, bardzo dobra znajomość aktualnej oferty rynkowej oraz sprawne dopełnienie formalności. Panu Patrykowi udało się wynegocjować ofertę nieosiągalną dla osoby działającej na własną rękę. Współpraca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Gorąco polecam i pozdrawiam.

    thumb Marcin Krajnik
    5/20/2019

    review rating 0  Polecamy! Współpraca z Panem Patrykiem to sama przyjemność. Jasno i klarownie przedstawił nam proces starania się o kredyt. Pomógł nam przejść przez całą drogę związaną z kredytem. Zawsze mogliśmy się do niego zwrócić z nurtującymi nas pytaniami. Pan Patryk podchodzi do sprawy profesjonalnie i z pozytywnym nastawieniem do klientów.

    thumb Asia Cz
    1/30/2020
  • review rating 0  Polecam Patryka! Rewelacyjny kontakt, pełne profesjonalizmu podejście do spraw, cierpliwość oraz elastyczność w stosunku do klienta. Wszystko poszło sprawnie. 😊 Polecam w 1000%

    thumb Łukasz Suãrez
    2/21/2019

    review rating 5  Profesjonalna obsługa. Polecam

    thumb Franek Chlipała
    7/17/2018

    review rating 0  Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Robi więcej niż musi. Cierpliwy i rzetelny profesjonalista, która zna się na swojej pracy. Prowadzi sprawę od początku, aż do samego końca. Pomaga w trudnych i skomplikowanych sytuacjach. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde zapytanie i wątpliwości pokazując nam najlepsze możliwości rozwiązania naszej sytuacji. Patryka znalazłam przez przypadek na jednym z forum. Już od pierwszej rozmowy wykazał się wielkim profesjonalizmem. Cała nasza przygoda trwała rok. Polecam z czystym sumieniem współpracę z Patrykiem. To złoty człowiek któremu naprawdę można zaufać. Patryk - jeszcze raz bardzo dziękujemy 🙂

    thumb Karolina Borzęcka
    2/22/2019

    review rating 0  Pan Patryk angażuje się w swoją pracę nie tylko rzetelną wiedzą, ale również sercem. Pomógł mi w rozwiązaniu problemu dosłownie prowadząc za rękę, od początku sprawy aż do końca. Znalazł najbardziej korzystne rozwiązanie za co jestem wdzięczna, ponieważ maksymalnie oszczędził mój czas i pieniądze. Serdecznie polecam jako Doradcę Finansowego:)

    thumb Agnieszka Staszczak
    2/25/2019
  • review rating 5  Pan Patryk jest definicją maksymy "właściwy człowiek na właściwym miejscu" - pełny profesjonalizm, rzetelność i spokój przy załatwianiu jakże istotnej kwestii - kredytu firmowego na dokończenie budowy hali produkcyjnej. Ani przez moment nie miałem wątpliwości, po oddaniu spraw w ręce Pana Patryka, że coś może pójść nie tak. Jest to człowiek całkowicie oddany temu, czym się zajmuje. Klienta traktuje indywidualnie i walczy do końca, nigdy się nie poddaje. Doradca godny pochwały, wyróżnienia i polecenia. Zdecydowanie polecam. �

    thumb Krystian Susuł
    7/17/2018

    review rating 5  Świetna współpraca, rzetelne podejście do tematu, szybkie rozwiązanie problemu. W całym procesie dostarczone specjalistyczne wsparcie doradcze. Pan Patryk cechuje się wysoką kulturą osobistą i dużą wiedzą w zakresie usług finansowych. Do tego jest bardzo pozytywną osobą otwartą na ludzi. Wykazuje bardzo duże zaangażowanie od początku do końca. Dobierając najlepszą ofertę przedstawia sprawę przejrzyście w sposób bardzo zrozumiały. Wszelkie skomplikowane formalności załatwia za klienta dlatego wszystko przebiega bardzo sprawnie. Zdecydowanie ocena na mocną piątkę!

    thumb Tobiasz Pokrzyk
    3/12/2019

    review rating 5  Bardzo profesjonalny doradca, fachowiec i nie tylko ! Polecam z ręką na sercu i w pełnym spokoju o finanse - to człowiek, który się zna na tym i jest w pełni oddany swojej pasji 🙂

    thumb Marcin Bochenski
    7/15/2018

    review rating 0  Polecam wszystkim. Widać w działaniu Patryka doświadczenie i zaangażowanie. Formalności z kredytem nie będą problemem ponieważ wszystkim zajmuje się Patryk! Jedyne co trzeba zrobić to zadzwonić i pogadać.

    thumb Dominika Fałowska Lebda
    3/14/2019
  • review rating 5  Profesjonalista, polecam!

    thumb Michał Pasiut
    7/15/2018

    review rating 5  Odpowiedzialny, pracowity doskonale zorganizowany, wytrwale dazacy do wypełnienia powierzonego mu zadania, kompetentny, zdecydowanie można na nim polegać

    thumb Anna Anna
    7/16/2018

    review rating 5  Profesjonalista jakich mało, gorąco polecam.

    thumb Sylwek Klimek
    7/16/2018

    review rating 5  Zawsze doskonale doradzi i wybierz najlepszą opcję, świetny kontakt i natychmiastowa pomoc � jeśli chodzi o finanse to nie ma lepszego!

    thumb Patrycja Bartnik
    7/15/2018
  • review rating 5  Profesjonalnie i rzetelnie. Polecam 😉

    thumb Marta Wójcik
    7/21/2018

    review rating 0  Na Patryka trafiłem na pewnym wydarzeniu biznesowym biznesowym. Po kilku uprzejmościach umówiliśmy się kolejnego dnia na spotkanie, na którym przedstawił wszelkie możliwości podjęcia współpracy. Patryk od początku profesjonalnie podszedł do mojego tematu. Cały proces trwał bardzo krótko i co najważniejsze skutecznie, a to się przecież liczy !!! Polecam każdemu, kto potrzebuje poradzić się w jaki sposób zdobyć gotówkę na wymarzony dom, mieszkanie, inwestycje lub inne potrzeby.

    thumb Michał Kubisz
    2/20/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm 👍🏻

    thumb Monika Ogrodnik
    10/08/2017

    review rating 5  Pełen profesjonalizm

    thumb Bartosz Piwowar
    7/15/2018
  • review rating 0  Świetny kontakt, pełne zaangażowanie i ekspresowa pomoc 🙂 Dzięki Patrykowi zaoszczędziliśmy sporo nerwów i pieniędzy 😉 Polecamy serdecznie !!! 😉

    thumb Paulina Gołąb
    10/17/2019

    review rating 0  Pan Patryk spełnił każde moje oczekiwania , pełen profesjonalizm i świadome działania ! Super podejście do każdego klienta ! Bardzo polecam

    thumb Aleksandra Brotoj
    3/04/2019

    review rating 0  Profesjonalizm, pełne zaangażowanie, funkcjonalność, praktyczność ➡️ superlatywy współpracy z Panem Patrykiem👌 Ekspert godny polecenia!

    thumb Ewelina Gołąb
    9/07/2019

    review rating 0  Serdecznie polecam kontakt z Patrykiem na większości płaszczyzn związanych z finansami. Nie da się odmówić Patrykowi zaangażowania w sprawę którą się zajmuje, a co najważniejsze profesjonalizmu i indywidualnego podejścia. Żeby przekonać się o czym mówię - wystarczy spróbować, to nic nie kosztuje, a wręcz można sporo pieniędzy zyskać, czego spotkanie z Patrykiem będzie żywym dowodem.

    thumb Kuba Tischner
    10/03/2018
  • review rating 5  Na Patryka trafiłam na Facebook’u, od początku zajął się profesjonalnie naszą sprawą, inni doradcy nie dawali nam szans na kredyt a Patryk od początku nie zwątpił , jestem szczęśliwa, że na niego trafiłam. Cały proces trwał bardzo krótko, kredyt na bardzo dobrych warunkach, nie bój się - napisz już dziś do Patryka ! Bede wszystkim polecać z całego serca ! Dobrze, że są tacy ludzie, pozdrawiam serdecznie : )

    thumb Anna Michalik
    7/28/2018

    review rating 0  Patryk zna się na rzeczy i tak jak ja potrafi obniżać koszty produktów banków i towarzystw ubezpieczeniowych. 👌

    thumb Adam Terpiłowski
    8/15/2018

    review rating 0  Serdecznie polecam tego Pana! Pełen profesjonalizm oraz kompleksowe doradztwo w sprawach finansowych. Spotkanie przebiegło w miłej atomosferze a co najważniejsze uzyskaliśmy bardzo korzystne rozwiazanie obniżenia kredytu! Jeszcze raz POLECAM!

    thumb Natalia Kubisz
    2/27/2019

    review rating 0  Pełen profesjonalizm od początku do końca. Szczerze polecam 💪

    thumb Mateusz Kisielewicz
    1/29/2019
  • review rating 0  Bardzo kompetentny i skuteczny Doradca Finansowy. Doradzi i pomoże nawet w najtrudniejszej sytuacji finansowej. Profesjonalne podejście do sprawy. Pomoc w uzyskaniu kredytu dopasowanego do możliwości finansowych. Rzetelność i uczciwość. Polecam

    thumb Krzysztof Nowakowski
    3/15/2019

    review rating 0  Pełen profesjonalizm, rzetelność i zaangażowanie. Kredyt hipoteczny załatwiony bez problemu. Bardzo polecam! 😊

    thumb Iwona Mynarska
    4/02/2019

    review rating 5  Profesjonalista.

    thumb Marcel Bieńkowski
    7/13/2018

    review rating 0  Co tu dużo pisać.. Właściwy człowiek na właściwym miejscu . Profesjonalista w 100 %, super kontakt, pomoc o każdej porze dnia i nocy no i nieziemska cierpliwość. Polecam każdemu z czystym sumieniem Patryk jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc !!

    thumb Marta Bairaktar
    3/14/2019
  • review rating 5  Pasja = zaangażowanie ponad obowiązki, profesjonalizm, kreatywność (tak w tej branży to bardzo ważne;-)) zainteresowanie, dopasowana do potrzeb itd. Każdy może sobie znaleźć definicje tego słowa 😉 Udało mi się znaleźć człowieka, którego praca to nie lista obowiązków do odhaczenia, a prawdziwa pasja w tym co robi;-)

    thumb Katarzyna Malec
    7/16/2018

    review rating 5  Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ! Polecam !

    thumb Dariusz Borzęcki
    7/16/2018

    review rating 0  Bardzo szybka i dokładna analiza branego lata temu kredytu. Natychmiastowe rozpoznanie o niekorzystnych warunkach kredytodawcy, już niestety nieodwracalne. Doradztwo o kilku sposobach przyspieszenia spłat. Pomimo zakończenia współpracy tylko na doradztwie dalsze zainteresowanie ze strony Patryka. Świetny człowiek 100% wart polecenia.

    thumb Michal Dobranowski
    2/22/2019

    review rating 5  Gorąco polecam. Udało mi się Dużo zaoszczędzić .

    thumb Adrian Jankowski
    7/27/2018

Opinie z Google

    review rating 5  Bardzo polecam. Nie trzeba chodzić osobiście po bankach, załatwiać formalności. Wystarczy jedno spotkanie godzinne, gdzie można dowiedzieć się bardzo ważnych informacji na temat kredytu, o których bank nie zawsze informuje, niż kilku godzinne chodzenie po kilku bankach, gdzie nie dostaniemy tylu cennych informacji.

    thumb Karolina Lebda
    2/13/2020

Nie przekonały Cię opinie? Zobacz spontaniczne nagrania wideo!

Kontakt SMS
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

LUB


KLIKNIJ I ZADZWOŃ!