Kalkulator kredytowy

 

Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Ekspert Kredytowy
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.
Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną. Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę. Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty. Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Test

5,0 rating
5 marca 2020

test

test
Dodaj swoją opinię

Opinie z Facebooka

  • review rating 0  Profesjonalizm, pełne zaangażowanie, funkcjonalność, praktyczność ➡️ superlatywy współpracy z Panem Patrykiem👌 Ekspert godny polecenia!

    thumb Ewelina Gołąb
    9/07/2019

    review rating 5  Pana Patryka polecili nam znajomi, za co bardzo im dziękujemy. W ciągu miesiąca spełniło się nasze marzenie o własnym mieszkaniu. Pan Patryk przedstawił nam symulację kilku banków i pomógł w wyborze najlepszej dla nas oferty. Na wszelkie pytania odpowiadał ekspresowo. Kontakt super. Z czystym sumieniem polecamy i polecać będziemy 🙂

    thumb Ewelina Zacirka
    7/27/2018

    review rating 5  Patryk Borzęcki. Tak. Jeśli jemu pieczę nad finansami powierzysz - szybko we własny sukces uwierzysz. Innymi słowy, gość od naprawdę dobrej roboty. Polecam. Po całości. Absolutnie! 🙂

    thumb David Chaffinch
    7/16/2018

    review rating 0  Polecam współpracę z Patrykiem, ponieważ szybko i sprawnie pomógł mi znaleźć mieszkanie i uzyskać kredyt. Po zapoznaniu się z moimi oczekiwaniami przedstawiła oferty mieszkań różnych deweloperów oraz pokazał plusy i minusy każdego z nich. Umówił i był obecny na spotkaniach podczas wizyt na inwestycjach. Przedstawił różne oferty różnych banków. Wyręczył w organizacji formalności i kontaktach z deweloperem, co pomogło mi zaoszczędzić mój czas. Co ważne , po otrzymaniu decyzji , wynegocjował jeszcze korzystniejsze warunki. Był obecny przy podpisaniu umów. I tym oto sposobem stałem się właścicielem pięknego mieszkania z niską ratą kredytową 🙂 Polecam !

    thumb Martyna Michalska
    8/10/2018
  • review rating 0  Pan Patryk załatwił mi dużo tańsze ubezpieczenie samochodu niż przypuszczalem byłem przygotowany na wiekszą kwote a tu zaskoczenie! Polecam w 100%. Ekspert Finansowy najlepszy jakiego do tej pory spotkałem 🙂

    thumb Dawid Panda
    12/13/2018

    review rating 0  Jeśli kupujesz samochod i szukasz ubezpieczenia AC to NATYCHMIAST napisz do Patryka!!! Dwa ubezpieczenia AC taniej o 1400zl i 1700zl taniej niż propozycja salonu!!! To jest około 30% taniej!!! Propozycja salonu 6700zl , propozycja Patryka 5300zl!!! Każdy uważa ze salon zazwyczaj najtaniej proponuje- NIEPRAWDA! Sam się o tym przekonałem na dwóch autach.

    thumb Damian Woźniak
    9/04/2018

    review rating 5  Szybka pomoc w kredycie gotówkowym na samochód. ! Bardzo rzetelnie i konkretnie. Polecam 😉

    thumb Agnieszka Szymanek
    7/17/2018

    review rating 0  Patryk to osoba która do każdej sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. Cechuje go profesionalizm, kreatywność, solidność i ogromne zaangazowanie. Polecam szczerze wszystkim którzy się jeszcze wahają!

    thumb Marcin Wierzbicki
    3/22/2019
  • review rating 5  Zdecydowanie właściwa osoba na właściwym miejscu, gwarancja fachowej i rzetelnej obsługi!

    thumb Adrian Zender
    10/07/2017

    review rating 5  Odpowiedzialny, pracowity doskonale zorganizowany, wytrwale dazacy do wypełnienia powierzonego mu zadania, kompetentny, zdecydowanie można na nim polegać

    thumb Anna Anna
    7/16/2018

    review rating 0  Bardzo kompetentny i skuteczny Doradca Finansowy. Doradzi i pomoże nawet w najtrudniejszej sytuacji finansowej. Profesjonalne podejście do sprawy. Pomoc w uzyskaniu kredytu dopasowanego do możliwości finansowych. Rzetelność i uczciwość. Polecam

    thumb Krzysztof Nowakowski
    3/15/2019

    review rating 5  Patryk Borzęcki - Ekspert Finansowy to pełen profesjonalizm. Kreatywnie podchodzi do tematów, szuka najlepszych rozwiązań. Często niemożliwe staje się możliwe 🙂 Polecam!

    thumb Monika Osuch
    7/20/2018
  • review rating 5  Pasja = zaangażowanie ponad obowiązki, profesjonalizm, kreatywność (tak w tej branży to bardzo ważne;-)) zainteresowanie, dopasowana do potrzeb itd. Każdy może sobie znaleźć definicje tego słowa 😉 Udało mi się znaleźć człowieka, którego praca to nie lista obowiązków do odhaczenia, a prawdziwa pasja w tym co robi;-)

    thumb Katarzyna Malec
    7/16/2018

    review rating 0  Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Patryka, pełen profesjonalizm, wiedza i miła obsługa. Polecam wszystkim jego usługi, nie zawiedziecie się na pewno.

    thumb Adams Kovacs
    3/05/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm 👍🏻

    thumb Monika Ogrodnik
    10/08/2017

    review rating 5  Współpraca z Patrykiem była rewelacyjnym doświadczeniem. Profesjonalne podejście, bardzo dobra oferta oraz nieoceniona pomoc przy drobnych problemach jakie stwarzał bank. Kredyt załatwiony w ekspresowym tempie! Sami nigdy nie doszlibyśmy tu gdzie jesteśmy. Szczerze mogę polecić każdemu, kto szuka dobrego i sprawdzonego doradcy kredytowego.

    thumb Tomasz Zieliński
    7/27/2018
  • review rating 5  Bardzo profesjonalny doradca, fachowiec i nie tylko ! Polecam z ręką na sercu i w pełnym spokoju o finanse - to człowiek, który się zna na tym i jest w pełni oddany swojej pasji 🙂

    thumb Marcin Bochenski
    7/15/2018

    review rating 0  Konkretnie, szybko i w temacie 👍👍👍

    thumb Jolanta Rachwał
    9/03/2019

    review rating 0  Świetny kontakt, profesjonalizm i fachowa pomoc! Pana Patryka mogę śmiało polecic w kwesti OC pomógł i doradził w 100% - polecam!

    thumb Andrzej Batko
    11/30/2018

    review rating 0  Praca Patryka na najwyższym poziomie, wszystko sprawnie wedle określonego celu bez zbędnej straty czasu. Pełen profesionalizm.

    thumb Dominik Porębski
    3/13/2019
  • review rating 0  Patryk Borzęcki jako ekspert finansowy zapewnia profesjonalnie dobrany kredyt/pożyczkę -odpowiedni produkt dla potrzeb i możliwości klienta.Miły, serdeczny,kompetentny. POLECAM!

    thumb Magdalena Twardowska
    2/01/2019

    review rating 5  Wszystko szybko i sprawnie. Polecam tego doradcę.

    thumb Michał Pawlak
    7/19/2018

    review rating 5  Polecam.

    thumb Sławomir Jabol Jabłoński
    7/16/2018

    review rating 0  Na Patryka trafiłem na pewnym wydarzeniu biznesowym biznesowym. Po kilku uprzejmościach umówiliśmy się kolejnego dnia na spotkanie, na którym przedstawił wszelkie możliwości podjęcia współpracy. Patryk od początku profesjonalnie podszedł do mojego tematu. Cały proces trwał bardzo krótko i co najważniejsze skutecznie, a to się przecież liczy !!! Polecam każdemu, kto potrzebuje poradzić się w jaki sposób zdobyć gotówkę na wymarzony dom, mieszkanie, inwestycje lub inne potrzeby.

    thumb Michał Kubisz
    2/20/2019
  • review rating 0  Świetny kontakt, pełne zaangażowanie i ekspresowa pomoc 🙂 Dzięki Patrykowi zaoszczędziliśmy sporo nerwów i pieniędzy 😉 Polecamy serdecznie !!! 😉

    thumb Paulina Gołąb
    10/17/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm

    thumb Bartosz Piwowar
    7/15/2018

    review rating 5  Współpraca z Patrykiem to czysta przyjemność. Wysokie standardy obsługi klienta i dużo praktycznej wiedzy ! Polecam w 200%! �

    thumb Maciej Mokrzycki
    3/18/2019

    review rating 0  Pełen profesjonalizm od początku do końca. Szczerze polecam 💪

    thumb Mateusz Kisielewicz
    1/29/2019
  • review rating 0  Rewelacyjne podejście do klienta i do swoich zadań. Godny polecenia. 11/10 💪

    thumb Anita Bajerska
    5/24/2019

    review rating 0  Polecamy! Współpraca z Panem Patrykiem to sama przyjemność. Jasno i klarownie przedstawił nam proces starania się o kredyt. Pomógł nam przejść przez całą drogę związaną z kredytem. Zawsze mogliśmy się do niego zwrócić z nurtującymi nas pytaniami. Pan Patryk podchodzi do sprawy profesjonalnie i z pozytywnym nastawieniem do klientów.

    thumb Asia Cz
    1/30/2020

    review rating 0  Pan Patryk spełnił każde moje oczekiwania , pełen profesjonalizm i świadome działania ! Super podejście do każdego klienta ! Bardzo polecam

    thumb Aleksandra Brotoj
    3/04/2019

    review rating 5  Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ! Polecam !

    thumb Dariusz Borzęcki
    7/16/2018
  • review rating 5  Profesjonalista.

    thumb Marcel Bieńkowski
    7/13/2018

    review rating 0  Pełen profesjonalizm, rzetelność i zaangażowanie. Kredyt hipoteczny załatwiony bez problemu. Bardzo polecam! 😊

    thumb Iwona Mynarska
    4/02/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm! Usługi na najwyższym poziomie, polecam!

    thumb Paulina Abram
    10/08/2017

    review rating 0  Miło i sympatycznie, a przede wszystkim fachowo 🙂 Miałem okazję kilka razy współpracować z panem Patrykiem i za każdym razem wszystko przebiegało szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!

    thumb Grzegorz Połeć
    1/01/2019
  • review rating 5  Profesjonalna obsługa. Polecam

    thumb Franek Chlipała
    7/17/2018

    review rating 5  Polecam ! 👈

    thumb Dorota Borzęcka
    3/06/2018

    review rating 0  Serdecznie polecam! Ubezpieczenie OC obniżone o ponad 50%! Jeszcze rok temu płaciłem składkę roczną w wysokości 2134zł, a dziś dzięki Panu Patrykowi jedyne 971zł z dodatkowym NNW i Assistance! Wszystko przebiegło bardzo sprawnie 🙂

    thumb Krzysiek Turek
    8/12/2018

    review rating 0  Patryk zna się na rzeczy i tak jak ja potrafi obniżać koszty produktów banków i towarzystw ubezpieczeniowych. 👌

    thumb Adam Terpiłowski
    8/15/2018

Opinie z Google

    review rating 5  Bardzo polecam. Nie trzeba chodzić osobiście po bankach, załatwiać formalności. Wystarczy jedno spotkanie godzinne, gdzie można dowiedzieć się bardzo ważnych informacji na temat kredytu, o których bank nie zawsze informuje, niż kilku godzinne chodzenie po kilku bankach, gdzie nie dostaniemy tylu cennych informacji.

    thumb Karolina Lebda
    2/13/2020

Nie przekonały Cię opinie? Zobacz spontaniczne nagrania wideo!

Kontakt SMS
Potrzebujesz pomocy w wyobrze kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz pomocy w wyobrze kredytu?


Lub


Kliknij i zadzwoń!