Kalkulator kredytowy

 

Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Ekspert Kredytowy
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.
Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną. Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę. Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty. Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Pomoc w zakupie domu

5,0 rating
9 lipca 2021

Patryk bardzo mi pomógł w kredycie hipotecznym, jestem mu bardzo wdzięczny bo nigdy nie miałem styczności z kredytem a on poprowadził mnie od pierwszego spotkania do samego aktu notarialnego dosłownie za rękę. Mega polecam współpracę z tym człowiekiem

Paweł Kowalczyk

Pomoc w Kredycie Hipotecznym

5,0 rating
8 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współprace z Patrykiem. To był jedyny człowiek na mojej drodze, który pomógł mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Zaplanował proces od A do Z, pomógł mi wyczyścić bazy, bo kiedyś miałem problem z spłatą jednego kredytu i teraz mieszkania w swoim wymarzonym mieszkaniu. Dziękuje bardzo ! 🙂

Michał Nowak
Dodaj swoją opinię

Opinie z Facebooka

  • review rating 5  Fachowo i profesjonalnie . Polecam

    thumb Krystian Borzęcki
    7/19/2018

    review rating 5  Patryk to godny zaufania doradca finansowy, a to cecha której niestety najbardziej brakuje osobom w tym zawodzie. Słucha jakie są potrzeby i obawy, dokładnie tłumaczy każdy krok, dlaczego tak a nie inaczej, nie naciska by koniecznie wybrać opcję A a nie B. Oby więcej takich doradców. Polecam

    thumb Michał Studziński
    7/26/2018

    review rating 5  Świetna współpraca, rzetelne podejście do tematu, szybkie rozwiązanie problemu. W całym procesie dostarczone specjalistyczne wsparcie doradcze. Pan Patryk cechuje się wysoką kulturą osobistą i dużą wiedzą w zakresie usług finansowych. Do tego jest bardzo pozytywną osobą otwartą na ludzi. Wykazuje bardzo duże zaangażowanie od początku do końca. Dobierając najlepszą ofertę przedstawia sprawę przejrzyście w sposób bardzo zrozumiały. Wszelkie skomplikowane formalności załatwia za klienta dlatego wszystko przebiega bardzo sprawnie. Zdecydowanie ocena na mocną piątkę!

    thumb Tobiasz Pokrzyk
    3/12/2019

    review rating 0  Pan Patryk spełnił każde moje oczekiwania , pełen profesjonalizm i świadome działania ! Super podejście do każdego klienta ! Bardzo polecam

    thumb Aleksandra Brotoj
    3/04/2019
  • review rating 5  Patryk to prawdziwy Ekspert - Kompetentny, szybki i przede wszystkim skuteczny.

    thumb Miłosz Zielonka
    7/13/2018

    review rating 5  Patryk Borzęcki. Tak. Jeśli jemu pieczę nad finansami powierzysz - szybko we własny sukces uwierzysz. Innymi słowy, gość od naprawdę dobrej roboty. Polecam. Po całości. Absolutnie! 🙂

    thumb David Chaffinch
    7/16/2018

    review rating 5  Profesjonalista, polecam!

    thumb Michał Pasiut
    7/15/2018

    review rating 0  Patryk to osoba która do każdej sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. Cechuje go profesionalizm, kreatywność, solidność i ogromne zaangazowanie. Polecam szczerze wszystkim którzy się jeszcze wahają!

    thumb Marcin Wierzbicki
    3/22/2019
  • review rating 5  Profesjonalista.

    thumb Marcel Bieńkowski
    7/13/2018

    review rating 5  Współpraca z Patrykiem była rewelacyjnym doświadczeniem. Profesjonalne podejście, bardzo dobra oferta oraz nieoceniona pomoc przy drobnych problemach jakie stwarzał bank. Kredyt załatwiony w ekspresowym tempie! Sami nigdy nie doszlibyśmy tu gdzie jesteśmy. Szczerze mogę polecić każdemu, kto szuka dobrego i sprawdzonego doradcy kredytowego.

    thumb Tomasz Zieliński
    7/27/2018

    review rating 5  Pełen profesjonalizm 👍🏻

    thumb Monika Ogrodnik
    10/08/2017

    review rating 0  Serdecznie polecam tego Pana! Pełen profesjonalizm oraz kompleksowe doradztwo w sprawach finansowych. Spotkanie przebiegło w miłej atomosferze a co najważniejsze uzyskaliśmy bardzo korzystne rozwiazanie obniżenia kredytu! Jeszcze raz POLECAM!

    thumb Natalia Kubisz
    2/27/2019
  • review rating 5  Na Patryka trafiłam na Facebook’u, od początku zajął się profesjonalnie naszą sprawą, inni doradcy nie dawali nam szans na kredyt a Patryk od początku nie zwątpił , jestem szczęśliwa, że na niego trafiłam. Cały proces trwał bardzo krótko, kredyt na bardzo dobrych warunkach, nie bój się - napisz już dziś do Patryka ! Bede wszystkim polecać z całego serca ! Dobrze, że są tacy ludzie, pozdrawiam serdecznie : )

    thumb Anna Michalik
    7/28/2018

    review rating 0  Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Patryka, pełen profesjonalizm, wiedza i miła obsługa. Polecam wszystkim jego usługi, nie zawiedziecie się na pewno.

    thumb Adams Kovacs
    3/05/2019

    review rating 5  Pana Patryka polecili nam znajomi, za co bardzo im dziękujemy. W ciągu miesiąca spełniło się nasze marzenie o własnym mieszkaniu. Pan Patryk przedstawił nam symulację kilku banków i pomógł w wyborze najlepszej dla nas oferty. Na wszelkie pytania odpowiadał ekspresowo. Kontakt super. Z czystym sumieniem polecamy i polecać będziemy 🙂

    thumb Ewelina Zacirka
    7/27/2018

    review rating 0  Świetny kontakt, pełne zaangażowanie i ekspresowa pomoc 🙂 Dzięki Patrykowi zaoszczędziliśmy sporo nerwów i pieniędzy 😉 Polecamy serdecznie !!! 😉

    thumb Paulina Gołąb
    10/17/2019
  • review rating 0  Fachowa obsługa, naprawdę świetne podejście do każdej sprawy. W 100% godny polecenia 💪💪

    thumb Da Mian
    8/15/2019

    review rating 0  Praca Patryka na najwyższym poziomie, wszystko sprawnie wedle określonego celu bez zbędnej straty czasu. Pełen profesionalizm.

    thumb Dominik Porębski
    3/13/2019

    review rating 5  Polecam ! 👈

    thumb Dorota Borzęcka
    3/06/2018

    review rating 5  Super:)

    thumb Wiktoria Hebda
    7/29/2018
  • review rating 5  Bardzo profesjonalny doradca, fachowiec i nie tylko ! Polecam z ręką na sercu i w pełnym spokoju o finanse - to człowiek, który się zna na tym i jest w pełni oddany swojej pasji 🙂

    thumb Marcin Bochenski
    7/15/2018

    review rating 5  polecam

    thumb Maksymilian Tokarczyk
    7/17/2018

    review rating 0  Polecamy! Współpraca z Panem Patrykiem to sama przyjemność. Jasno i klarownie przedstawił nam proces starania się o kredyt. Pomógł nam przejść przez całą drogę związaną z kredytem. Zawsze mogliśmy się do niego zwrócić z nurtującymi nas pytaniami. Pan Patryk podchodzi do sprawy profesjonalnie i z pozytywnym nastawieniem do klientów.

    thumb Asia Cz
    1/30/2020

    review rating 5  Super ekspert. polecam 😉

    thumb Urszula Gargas
    7/17/2018
  • review rating 0  Świetny kontakt, profesjonalizm i fachowa pomoc! Pana Patryka mogę śmiało polecic w kwesti OC pomógł i doradził w 100% - polecam!

    thumb Andrzej Batko
    11/30/2018

    review rating 0  Pan Patryk to bardzo solidna osoba z ogromną wiedzą jeśli chodzi o finanse szeroko pojęte, wysoka kultura osobista jak i szybkość działania w zakresie kredytowania .Serdecznie polecam odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu .

    thumb Tomek First
    3/12/2019

    review rating 5  Profesjonalnie, przystępnie, rzetelnie � bardzo dobry kontakt z klientem, wytrwałość w prowadzeniu nawet trudnych przypadków i przede wszystkim stuprocentowa skuteczność � sami nigdy nie dotarlibyśmy tu gdzie jesteśmy teraz. Polecam wszystkim bez wahania �

    thumb Monika Jankowska
    7/16/2018

    review rating 0  Polecam z czystym sumieniem 🙂 . Pan Patryk załatwia wszystko od A do Z oraz wszystko zawsze tłumaczy.

    thumb Justyna Lelito
    12/06/2019
  • review rating 5  Pełen profesjonalizm

    thumb Bartosz Piwowar
    7/15/2018

    review rating 5  Współpraca z Patrykiem to czysta przyjemność. Wysokie standardy obsługi klienta i dużo praktycznej wiedzy ! Polecam w 200%! �

    thumb Maciej Mokrzycki
    3/18/2019

    review rating 0  Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, bardzo dobra znajomość aktualnej oferty rynkowej oraz sprawne dopełnienie formalności. Panu Patrykowi udało się wynegocjować ofertę nieosiągalną dla osoby działającej na własną rękę. Współpraca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Gorąco polecam i pozdrawiam.

    thumb Marcin Krajnik
    5/20/2019

    review rating 5  Profesjonalista jakich mało, gorąco polecam.

    thumb Sylwek Klimek
    7/16/2018
  • review rating 5  Zdecydowanie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. 😉 Bardzo pomocny i rzetelny. Polecam

    thumb Basia Nowak
    7/20/2018

    review rating 0  Jeśli kupujesz samochod i szukasz ubezpieczenia AC to NATYCHMIAST napisz do Patryka!!! Dwa ubezpieczenia AC taniej o 1400zl i 1700zl taniej niż propozycja salonu!!! To jest około 30% taniej!!! Propozycja salonu 6700zl , propozycja Patryka 5300zl!!! Każdy uważa ze salon zazwyczaj najtaniej proponuje- NIEPRAWDA! Sam się o tym przekonałem na dwóch autach.

    thumb Damian Woźniak
    9/04/2018

    review rating 5  Patryk Borzęcki - Ekspert Finansowy to pełen profesjonalizm. Kreatywnie podchodzi do tematów, szuka najlepszych rozwiązań. Często niemożliwe staje się możliwe 🙂 Polecam!

    thumb Monika Osuch
    7/20/2018

    review rating 0  Bardzo szybka i dokładna analiza branego lata temu kredytu. Natychmiastowe rozpoznanie o niekorzystnych warunkach kredytodawcy, już niestety nieodwracalne. Doradztwo o kilku sposobach przyspieszenia spłat. Pomimo zakończenia współpracy tylko na doradztwie dalsze zainteresowanie ze strony Patryka. Świetny człowiek 100% wart polecenia.

    thumb Michal Dobranowski
    2/22/2019
  • review rating 0  Serdecznie polecam! Ubezpieczenie OC obniżone o ponad 50%! Jeszcze rok temu płaciłem składkę roczną w wysokości 2134zł, a dziś dzięki Panu Patrykowi jedyne 971zł z dodatkowym NNW i Assistance! Wszystko przebiegło bardzo sprawnie 🙂

    thumb Krzysiek Turek
    8/12/2018

    review rating 5  Profesjonalna obsługa. Polecam

    thumb Franek Chlipała
    7/17/2018

    review rating 0  Pełen profesjonalizm. Polecam !

    thumb Artur Ruchała
    12/31/2018

    review rating 5  Odpowiedzialny, pracowity doskonale zorganizowany, wytrwale dazacy do wypełnienia powierzonego mu zadania, kompetentny, zdecydowanie można na nim polegać

    thumb Anna Anna
    7/16/2018

Opinie z Google

    review rating 5  Bardzo polecam. Nie trzeba chodzić osobiście po bankach, załatwiać formalności. Wystarczy jedno spotkanie godzinne, gdzie można dowiedzieć się bardzo ważnych informacji na temat kredytu, o których bank nie zawsze informuje, niż kilku godzinne chodzenie po kilku bankach, gdzie nie dostaniemy tylu cennych informacji.

    thumb Karolina Lebda
    2/13/2020

Nie przekonały Cię opinie? Zobacz spontaniczne nagrania wideo!

Kontakt SMS
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

LUB


KLIKNIJ I ZADZWOŃ!