Kalkulator kredytowy

 

Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Ekspert Kredytowy
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.
Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną. Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę. Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty. Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Test

5,0 rating
5 marca 2020

test

test
Dodaj swoją opinię

Opinie z Facebooka

  • review rating 0  Polecam z czystym sumieniem 🙂 . Pan Patryk załatwia wszystko od A do Z oraz wszystko zawsze tłumaczy.

    thumb Justyna Lelito
    12/06/2019

    review rating 0  Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Patryka, pełen profesjonalizm, wiedza i miła obsługa. Polecam wszystkim jego usługi, nie zawiedziecie się na pewno.

    thumb Adams Kovacs
    3/05/2019

    review rating 5  Na Patryka trafiłam na Facebook’u, od początku zajął się profesjonalnie naszą sprawą, inni doradcy nie dawali nam szans na kredyt a Patryk od początku nie zwątpił , jestem szczęśliwa, że na niego trafiłam. Cały proces trwał bardzo krótko, kredyt na bardzo dobrych warunkach, nie bój się - napisz już dziś do Patryka ! Bede wszystkim polecać z całego serca ! Dobrze, że są tacy ludzie, pozdrawiam serdecznie : )

    thumb Anna Michalik
    7/28/2018

    review rating 0  Pan Patryk spełnił każde moje oczekiwania , pełen profesjonalizm i świadome działania ! Super podejście do każdego klienta ! Bardzo polecam

    thumb Aleksandra Brotoj
    3/04/2019
  • review rating 0  Konkretnie, szybko i w temacie 👍👍👍

    thumb Jolanta Rachwał
    9/03/2019

    review rating 5  Szybka pomoc w kredycie gotówkowym na samochód. ! Bardzo rzetelnie i konkretnie. Polecam 😉

    thumb Agnieszka Szymanek
    7/17/2018

    review rating 5  Polecam serdecznie !

    thumb Edyta Dowgiert
    7/15/2018

    review rating 5  Pełen profesjonalizm

    thumb Bartosz Piwowar
    7/15/2018
  • review rating 0  Patryk to osoba która do każdej sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. Cechuje go profesionalizm, kreatywność, solidność i ogromne zaangazowanie. Polecam szczerze wszystkim którzy się jeszcze wahają!

    thumb Marcin Wierzbicki
    3/22/2019

    review rating 0  Polecam wszystkim. Widać w działaniu Patryka doświadczenie i zaangażowanie. Formalności z kredytem nie będą problemem ponieważ wszystkim zajmuje się Patryk! Jedyne co trzeba zrobić to zadzwonić i pogadać.

    thumb Dominika Fałowska Lebda
    3/14/2019

    review rating 5  Profesjonalnie, przystępnie, rzetelnie � bardzo dobry kontakt z klientem, wytrwałość w prowadzeniu nawet trudnych przypadków i przede wszystkim stuprocentowa skuteczność � sami nigdy nie dotarlibyśmy tu gdzie jesteśmy teraz. Polecam wszystkim bez wahania �

    thumb Monika Jankowska
    7/16/2018

    review rating 5  Profesjonalista, polecam!

    thumb Michał Pasiut
    7/15/2018
  • review rating 5  Profesjonalista jakich mało, gorąco polecam.

    thumb Sylwek Klimek
    7/16/2018

    review rating 5  Fachowo i profesjonalnie . Polecam

    thumb Krystian Borzęcki
    7/19/2018

    review rating 0  Rewelacyjne podejście do klienta i do swoich zadań. Godny polecenia. 11/10 💪

    thumb Anita Bajerska
    5/24/2019

    review rating 0  Polecam Patryka! Rewelacyjny kontakt, pełne profesjonalizmu podejście do spraw, cierpliwość oraz elastyczność w stosunku do klienta. Wszystko poszło sprawnie. 😊 Polecam w 1000%

    thumb Łukasz Suãrez
    2/21/2019
  • review rating 0  Pełen profesjonalizm, rzetelność i zaangażowanie. Kredyt hipoteczny załatwiony bez problemu. Bardzo polecam! 😊

    thumb Iwona Mynarska
    4/02/2019

    review rating 5  Polecam.

    thumb Sławomir Jabol Jabłoński
    7/16/2018

    review rating 5  Bardzo profesjonalny doradca, fachowiec i nie tylko ! Polecam z ręką na sercu i w pełnym spokoju o finanse - to człowiek, który się zna na tym i jest w pełni oddany swojej pasji 🙂

    thumb Marcin Bochenski
    7/15/2018

    review rating 5  Zdecydowanie właściwa osoba na właściwym miejscu, gwarancja fachowej i rzetelnej obsługi!

    thumb Adrian Zender
    10/07/2017
  • review rating 0  POLECAM. Bardzo dobry doradca, szybko i bez problemów dostaliśmy kredyt dzięki Panu Patrykowi.

    thumb Mateusz Lelito
    12/06/2019

    review rating 0  Praca Patryka na najwyższym poziomie, wszystko sprawnie wedle określonego celu bez zbędnej straty czasu. Pełen profesionalizm.

    thumb Dominik Porębski
    3/13/2019

    review rating 5  Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ! Polecam !

    thumb Dariusz Borzęcki
    7/16/2018

    review rating 0  Polecam wszystkim Patryka, jest to jedyny pośrednik, któremu zależy na dobrych warunkach Twojego kredytu a nie tylko na swojej prowizji. Patryk był moim drugim pośrednikiem, wcześniejszy na którego trafiłem potrafił tylko ładnie mówić natomiast czyny nie biegły w parze ze słowami, składam wnioski o których nie miał pojęcia przez co straciłem wiele czasu, pieniędzy i nerwów.Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu oraz zaangażowania Patryka. Od samego początku byłem informowany o wszystkim a warunki kredytu jakie otrzymałem zszokowały mnie pozytywnie dzięki niemu zaoszczędziłem 30tyś w porównaniu do najlepszych ofert od innych doradców i banków. Osoby które myślą, że udając się bezpośrednio do banku coś zaoszczędzą są w dużym błędzie. Pamiętaj, że biorąc kredyt zawsze ponosisz koszty uzyskania kredytu prowizje itp to od Ciebie już będzie zależeć kto otrzyma pieniądze czy Pani siedząca za biurkiem 8h której główną czynnością jest stawianie pieczątek czy osoba która w ciągu godziny porówna Ci oferty 21 banków, załatwi za Ciebie wszystkie formalności, wynegocjuje stawki o których osoba indywidualna może pomarzyć oraz której nie zależy żebyś wziął kredyt właśnie w tym banku w którym pracuje. Dla niego nie ma rzeczy nie możliwych i przede wszystkim liczy się Twoje zadowolenie. Nawet jeśli masz już upatrzonego znajomego pośrednika zadzwoń do Patryka niech przedstawi Ci swoją ofertę gwarantuję, że będziesz zaskoczony to nic nie kosztuje a możesz zaoszczędzić wiele. Zdecydowanie Polecam ! 🙂

    thumb Łukasz Gładysz
    3/05/2019
  • review rating 0  Polecamy! Współpraca z Panem Patrykiem to sama przyjemność. Jasno i klarownie przedstawił nam proces starania się o kredyt. Pomógł nam przejść przez całą drogę związaną z kredytem. Zawsze mogliśmy się do niego zwrócić z nurtującymi nas pytaniami. Pan Patryk podchodzi do sprawy profesjonalnie i z pozytywnym nastawieniem do klientów.

    thumb Asia Cz
    1/30/2020

    review rating 5  Pełen profesjonalizm! Usługi na najwyższym poziomie, polecam!

    thumb Paulina Abram
    10/08/2017

    review rating 5  Patryk to prawdziwy Ekspert - Kompetentny, szybki i przede wszystkim skuteczny.

    thumb Miłosz Zielonka
    7/13/2018

    review rating 5  Pan Patryk jest definicją maksymy "właściwy człowiek na właściwym miejscu" - pełny profesjonalizm, rzetelność i spokój przy załatwianiu jakże istotnej kwestii - kredytu firmowego na dokończenie budowy hali produkcyjnej. Ani przez moment nie miałem wątpliwości, po oddaniu spraw w ręce Pana Patryka, że coś może pójść nie tak. Jest to człowiek całkowicie oddany temu, czym się zajmuje. Klienta traktuje indywidualnie i walczy do końca, nigdy się nie poddaje. Doradca godny pochwały, wyróżnienia i polecenia. Zdecydowanie polecam. �

    thumb Krystian Susuł
    7/17/2018
  • review rating 5  Patryk to godny zaufania doradca finansowy, a to cecha której niestety najbardziej brakuje osobom w tym zawodzie. Słucha jakie są potrzeby i obawy, dokładnie tłumaczy każdy krok, dlaczego tak a nie inaczej, nie naciska by koniecznie wybrać opcję A a nie B. Oby więcej takich doradców. Polecam

    thumb Michał Studziński
    7/26/2018

    review rating 5  Profesjonalna obsługa. Polecam

    thumb Franek Chlipała
    7/17/2018

    review rating 5  Pasja = zaangażowanie ponad obowiązki, profesjonalizm, kreatywność (tak w tej branży to bardzo ważne;-)) zainteresowanie, dopasowana do potrzeb itd. Każdy może sobie znaleźć definicje tego słowa 😉 Udało mi się znaleźć człowieka, którego praca to nie lista obowiązków do odhaczenia, a prawdziwa pasja w tym co robi;-)

    thumb Katarzyna Malec
    7/16/2018

    review rating 0  Świetny kontakt, profesjonalizm i fachowa pomoc! Pana Patryka mogę śmiało polecic w kwesti OC pomógł i doradził w 100% - polecam!

    thumb Andrzej Batko
    11/30/2018
  • review rating 0  Patryk Borzęcki jako ekspert finansowy zapewnia profesjonalnie dobrany kredyt/pożyczkę -odpowiedni produkt dla potrzeb i możliwości klienta.Miły, serdeczny,kompetentny. POLECAM!

    thumb Magdalena Twardowska
    2/01/2019

    review rating 5  Patryk Borzęcki. Tak. Jeśli jemu pieczę nad finansami powierzysz - szybko we własny sukces uwierzysz. Innymi słowy, gość od naprawdę dobrej roboty. Polecam. Po całości. Absolutnie! 🙂

    thumb David Chaffinch
    7/16/2018

    review rating 0  Bardzo szybka i dokładna analiza branego lata temu kredytu. Natychmiastowe rozpoznanie o niekorzystnych warunkach kredytodawcy, już niestety nieodwracalne. Doradztwo o kilku sposobach przyspieszenia spłat. Pomimo zakończenia współpracy tylko na doradztwie dalsze zainteresowanie ze strony Patryka. Świetny człowiek 100% wart polecenia.

    thumb Michal Dobranowski
    2/22/2019

    review rating 5  Super:)

    thumb Wiktoria Hebda
    7/29/2018
  • review rating 5  Polecam ! 👈

    thumb Dorota Borzęcka
    3/06/2018

    review rating 5  Świetna współpraca, rzetelne podejście do tematu, szybkie rozwiązanie problemu. W całym procesie dostarczone specjalistyczne wsparcie doradcze. Pan Patryk cechuje się wysoką kulturą osobistą i dużą wiedzą w zakresie usług finansowych. Do tego jest bardzo pozytywną osobą otwartą na ludzi. Wykazuje bardzo duże zaangażowanie od początku do końca. Dobierając najlepszą ofertę przedstawia sprawę przejrzyście w sposób bardzo zrozumiały. Wszelkie skomplikowane formalności załatwia za klienta dlatego wszystko przebiega bardzo sprawnie. Zdecydowanie ocena na mocną piątkę!

    thumb Tobiasz Pokrzyk
    3/12/2019

    review rating 5  Odpowiedzialny, pracowity doskonale zorganizowany, wytrwale dazacy do wypełnienia powierzonego mu zadania, kompetentny, zdecydowanie można na nim polegać

    thumb Anna Anna
    7/16/2018

    review rating 0  Bardzo kompetentny i skuteczny Doradca Finansowy. Doradzi i pomoże nawet w najtrudniejszej sytuacji finansowej. Profesjonalne podejście do sprawy. Pomoc w uzyskaniu kredytu dopasowanego do możliwości finansowych. Rzetelność i uczciwość. Polecam

    thumb Krzysztof Nowakowski
    3/15/2019

Opinie z Google

    review rating 5  Bardzo polecam. Nie trzeba chodzić osobiście po bankach, załatwiać formalności. Wystarczy jedno spotkanie godzinne, gdzie można dowiedzieć się bardzo ważnych informacji na temat kredytu, o których bank nie zawsze informuje, niż kilku godzinne chodzenie po kilku bankach, gdzie nie dostaniemy tylu cennych informacji.

    thumb Karolina Lebda
    2/13/2020

Nie przekonały Cię opinie? Zobacz spontaniczne nagrania wideo!

Kontakt SMS
Potrzebujesz pomocy w wyobrze kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz pomocy w wyobrze kredytu?


Lub


Kliknij i zadzwoń!