+48 798 958 958 kontakt@patrykborzecki.pl

 

Chcesz zobaczyć na co mnie stać?

Patryk Borzęcki
w akcji!

 

Dziękuje, że postanowiłeś zobaczyć owoce mojej pracy i przeczytać, co mówią na mój temat osoby, którym już pomogłem m.in. zrealizować marzenie o własnej nieruchomości, zdobyć finansowanie na dowolny cel lub uzyskać dodatkowe pieniądze na inwestycje firmowe.

Niech słowa innych budują w Tobie zaufanie i zachęcają do kontaktu ze mną.

Wszystkie opinie otrzymałem w ramach wdzięczności, za dobrze wykonaną pracę.

Swoją wdzięczność wyrażały prawdziwe osoby takie jak Ty.

Podejmij współprace ze mną, abyś mógł/mogła zrealizować swoje marzenia.

Do tych, którzy czytają to i chcą potwierdzenia od moich klientów, aby być pewnym, że jego kwestie dotyczące finansów są w dobrych rękach

Poniżej możesz zobaczyć efekty mojej pracy w postaci opinii i rekomendacji od klientów, których obsłużyłem.

 

Opinie ze strony

Rewelacyjna jakość obsługi.

5,0 rating
21 września 2021

Pełen profesjonalizm oraz doskonała współpraca 🥇 Polecam współpracę z Patrykiem.

Mateusz Koszyk

Profesjonalizm.

5,0 rating
21 września 2021

Również polecam usługi Patryka oraz jego zespołu 🏆 Rewelacyjne podejście do obsługi klienta, profesionalizm oraz indywidualne opracowanie ofertowe. 👍

Dariusz Zięba

Pomoc w zakupie domu

5,0 rating
9 lipca 2021

Patryk bardzo mi pomógł w kredycie hipotecznym, jestem mu bardzo wdzięczny bo nigdy nie miałem styczności z kredytem a on poprowadził mnie od pierwszego spotkania do samego aktu notarialnego dosłownie za rękę. Mega polecam współpracę z tym człowiekiem

Paweł Kowalczyk

Pomoc w Kredycie Hipotecznym

5,0 rating
8 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współprace z Patrykiem. To był jedyny człowiek na mojej drodze, który pomógł mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Zaplanował proces od A do Z, pomógł mi wyczyścić bazy, bo kiedyś miałem problem z spłatą jednego kredytu i teraz mieszkania w swoim wymarzonym mieszkaniu. Dziękuje bardzo ! 🙂

Michał Nowak
Dodaj swoją opinię

Opinie z Google

    5 star review  Positive: Professionalism

    thumb Mateusz Porąba
    20 października 2021

    5 star review  Positive: Professionalism

    thumb Grzegorz Czarnecki
    20 października 2021

    5 star review  Doradca finansowy z dużą wiedzą, kompetentny i rzetelny. Polecam z czystym sumieniem.

    thumb Daniel Mynarski
    20 sierpnia 2021

    5 star review  Positive: Professionalism ,  Quality ,  Value

    thumb Jola Rzegocka
    13 grudnia 2021

Opinie z Facebooka

  • positive review  Pan Patryk załatwił mi dużo tańsze ubezpieczenie samochodu niż przypuszczalem byłem przygotowany na wiekszą kwote a tu zaskoczenie! Polecam w 100%. Ekspert Finansowy najlepszy jakiego do tej pory spotkałem 🙂

    thumb Dawid Panda
    13 grudnia 2018

    positive review  Pan Patryk to bardzo solidna osoba z ogromną wiedzą jeśli chodzi o finanse szeroko pojęte, wysoka kultura osobista jak i szybkość działania w zakresie kredytowania .Serdecznie polecam odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu .

    thumb Tomek First
    12 marca 2019

    positive review  Polecam wszystkim Patryka, jest to jedyny pośrednik, któremu zależy na dobrych warunkach Twojego kredytu a nie tylko na swojej prowizji. Patryk był moim drugim pośrednikiem, wcześniejszy na którego trafiłem potrafił tylko ładnie mówić natomiast czyny nie biegły w parze ze słowami, składam wnioski o których nie miał pojęcia przez co straciłem wiele czasu, pieniędzy i nerwów.Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu oraz zaangażowania Patryka. Od samego początku byłem informowany o wszystkim a warunki kredytu jakie otrzymałem zszokowały mnie pozytywnie dzięki niemu zaoszczędziłem 30tyś w porównaniu do najlepszych ofert od innych doradców i banków. Osoby które myślą, że udając się bezpośrednio do banku coś zaoszczędzą są w dużym błędzie. Pamiętaj, że biorąc kredyt zawsze ponosisz koszty uzyskania kredytu prowizje itp to od Ciebie już będzie zależeć kto otrzyma pieniądze czy Pani siedząca za biurkiem 8h której główną czynnością jest stawianie pieczątek czy osoba która w ciągu godziny porówna Ci oferty 21 banków, załatwi za Ciebie wszystkie formalności, wynegocjuje stawki o których osoba indywidualna może pomarzyć oraz której nie zależy żebyś wziął kredyt właśnie w tym banku w którym pracuje. Dla niego nie ma rzeczy nie możliwych i przede wszystkim liczy się Twoje zadowolenie. Nawet jeśli masz już upatrzonego znajomego pośrednika zadzwoń do Patryka niech przedstawi Ci swoją ofertę gwarantuję, że będziesz zaskoczony to nic nie kosztuje a możesz zaoszczędzić wiele. Zdecydowanie Polecam ! 🙂

    thumb Łukasz Gładysz
    5 marca 2019

    5 star review  Super:)

    thumb Wiktoria Hebda
    29 lipca 2018
  • positive review  Bardzo kompetentny i skuteczny Doradca Finansowy. Doradzi i pomoże nawet w najtrudniejszej sytuacji finansowej. Profesjonalne podejście do sprawy. Pomoc w uzyskaniu kredytu dopasowanego do możliwości finansowych. Rzetelność i uczciwość. Polecam

    thumb Krzysztof Nowakowski
    15 marca 2019

    positive review  Serdecznie polecam kontakt z Patrykiem na większości płaszczyzn związanych z finansami. Nie da się odmówić Patrykowi zaangażowania w sprawę którą się zajmuje, a co najważniejsze profesjonalizmu i indywidualnego podejścia. Żeby przekonać się o czym mówię - wystarczy spróbować, to nic nie kosztuje, a wręcz można sporo pieniędzy zyskać, czego spotkanie z Patrykiem będzie żywym dowodem.

    thumb Kuba Tischner
    3 października 2018

    positive review  Patryk Borzęcki jako ekspert finansowy zapewnia profesjonalnie dobrany kredyt/pożyczkę -odpowiedni produkt dla potrzeb i możliwości klienta.Miły, serdeczny,kompetentny. POLECAM!

    thumb Magdalena Twardowska
    1 lutego 2019

    5 star review  Pana Patryka polecili nam znajomi, za co bardzo im dziękujemy. W ciągu miesiąca spełniło się nasze marzenie o własnym mieszkaniu. Pan Patryk przedstawił nam symulację kilku banków i pomógł w wyborze najlepszej dla nas oferty. Na wszelkie pytania odpowiadał ekspresowo. Kontakt super. Z czystym sumieniem polecamy i polecać będziemy 🙂

    thumb Ewelina Zacirka
    27 lipca 2018
  • 5 star review  Profesjonalna obsługa. Polecam

    thumb Franek Chlipała
    17 lipca 2018

    5 star review  Bardzo profesjonalny doradca, fachowiec i nie tylko ! Polecam z ręką na sercu i w pełnym spokoju o finanse - to człowiek, który się zna na tym i jest w pełni oddany swojej pasji 🙂

    thumb Marcin Bochenski
    15 lipca 2018

    positive review  Konkretnie, szybko i w temacie 👍👍👍

    thumb Jolanta Rachwał
    3 września 2019

    5 star review  Na Patryka trafiłam na Facebook’u, od początku zajął się profesjonalnie naszą sprawą, inni doradcy nie dawali nam szans na kredyt a Patryk od początku nie zwątpił , jestem szczęśliwa, że na niego trafiłam. Cały proces trwał bardzo krótko, kredyt na bardzo dobrych warunkach, nie bój się - napisz już dziś do Patryka ! Bede wszystkim polecać z całego serca ! Dobrze, że są tacy ludzie, pozdrawiam serdecznie : )

    thumb Anna Michalik
    28 lipca 2018
  • positive review  Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, bardzo dobra znajomość aktualnej oferty rynkowej oraz sprawne dopełnienie formalności. Panu Patrykowi udało się wynegocjować ofertę nieosiągalną dla osoby działającej na własną rękę. Współpraca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Gorąco polecam i pozdrawiam.

    thumb Marcin Krajnik
    20 maja 2019

    positive review  Świetny kontakt, pełne zaangażowanie i ekspresowa pomoc 🙂 Dzięki Patrykowi zaoszczędziliśmy sporo nerwów i pieniędzy 😉 Polecamy serdecznie !!! 😉

    thumb Paulina Gołąb
    17 października 2019

    5 star review  Współpraca z Patrykiem to czysta przyjemność. Wysokie standardy obsługi klienta i dużo praktycznej wiedzy ! Polecam w 200%! �

    thumb Maciej Mokrzycki
    18 marca 2019

    positive review  Jeśli kupujesz samochod i szukasz ubezpieczenia AC to NATYCHMIAST napisz do Patryka!!! Dwa ubezpieczenia AC taniej o 1400zl i 1700zl taniej niż propozycja salonu!!! To jest około 30% taniej!!! Propozycja salonu 6700zl , propozycja Patryka 5300zl!!! Każdy uważa ze salon zazwyczaj najtaniej proponuje- NIEPRAWDA! Sam się o tym przekonałem na dwóch autach.

    thumb Damian Woźniak
    4 września 2018
  • 5 star review  Super ekspert. polecam 😉

    thumb Urszula Gargas
    17 lipca 2018

    5 star review  Polecam ! 👈

    thumb Dorota Borzęcka
    6 marca 2018

    positive review  Polecamy! Współpraca z Panem Patrykiem to sama przyjemność. Jasno i klarownie przedstawił nam proces starania się o kredyt. Pomógł nam przejść przez całą drogę związaną z kredytem. Zawsze mogliśmy się do niego zwrócić z nurtującymi nas pytaniami. Pan Patryk podchodzi do sprawy profesjonalnie i z pozytywnym nastawieniem do klientów.

    thumb Asia Cz
    30 stycznia 2020

    positive review  Bardzo szybka i dokładna analiza branego lata temu kredytu. Natychmiastowe rozpoznanie o niekorzystnych warunkach kredytodawcy, już niestety nieodwracalne. Doradztwo o kilku sposobach przyspieszenia spłat. Pomimo zakończenia współpracy tylko na doradztwie dalsze zainteresowanie ze strony Patryka. Świetny człowiek 100% wart polecenia.

    thumb Michal Dobranowski
    22 lutego 2019
  • 5 star review  Pełen profesjonalizm 👍🏻

    thumb Monika Ogrodnik
    8 października 2017

    positive review  Polecam w 100%! Pełen profesjonalizm i wspaniałe podejście do klienta 🙂

    thumb Ania Cabak
    3 stycznia 2020

    5 star review  Patryk to prawdziwy Ekspert - Kompetentny, szybki i przede wszystkim skuteczny.

    thumb Miłosz Zielonka
    13 lipca 2018

    5 star review  Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ! Polecam !

    thumb Dariusz Borzęcki
    16 lipca 2018
  • positive review  Co tu dużo pisać.. Właściwy człowiek na właściwym miejscu . Profesjonalista w 100 %, super kontakt, pomoc o każdej porze dnia i nocy no i nieziemska cierpliwość. Polecam każdemu z czystym sumieniem Patryk jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc !!

    thumb Marta Bairaktar
    14 marca 2019

    positive review  Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Robi więcej niż musi. Cierpliwy i rzetelny profesjonalista, która zna się na swojej pracy. Prowadzi sprawę od początku, aż do samego końca. Pomaga w trudnych i skomplikowanych sytuacjach. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde zapytanie i wątpliwości pokazując nam najlepsze możliwości rozwiązania naszej sytuacji. Patryka znalazłam przez przypadek na jednym z forum. Już od pierwszej rozmowy wykazał się wielkim profesjonalizmem. Cała nasza przygoda trwała rok. Polecam z czystym sumieniem współpracę z Patrykiem. To złoty człowiek któremu naprawdę można zaufać. Patryk - jeszcze raz bardzo dziękujemy 🙂

    thumb Karolina Borzęcka
    22 lutego 2019

    positive review  Patryk to osoba która do każdej sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. Cechuje go profesionalizm, kreatywność, solidność i ogromne zaangazowanie. Polecam szczerze wszystkim którzy się jeszcze wahają!

    thumb Marcin Wierzbicki
    22 marca 2019

    5 star review  Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam ! 🙂

    thumb Marian Kowalski
    7 października 2017
  • 5 star review  Szybka pomoc w kredycie gotówkowym na samochód. ! Bardzo rzetelnie i konkretnie. Polecam 😉

    thumb Agnieszka Szymanek
    17 lipca 2018

    positive review  Polecam współpracę z Patrykiem, ponieważ szybko i sprawnie pomógł mi znaleźć mieszkanie i uzyskać kredyt. Po zapoznaniu się z moimi oczekiwaniami przedstawiła oferty mieszkań różnych deweloperów oraz pokazał plusy i minusy każdego z nich. Umówił i był obecny na spotkaniach podczas wizyt na inwestycjach. Przedstawił różne oferty różnych banków. Wyręczył w organizacji formalności i kontaktach z deweloperem, co pomogło mi zaoszczędzić mój czas. Co ważne , po otrzymaniu decyzji , wynegocjował jeszcze korzystniejsze warunki. Był obecny przy podpisaniu umów. I tym oto sposobem stałem się właścicielem pięknego mieszkania z niską ratą kredytową 🙂 Polecam !

    thumb Martyna Michalska
    10 sierpnia 2018

    positive review  Praca Patryka na najwyższym poziomie, wszystko sprawnie wedle określonego celu bez zbędnej straty czasu. Pełen profesionalizm.

    thumb Dominik Porębski
    13 marca 2019

    positive review  Rewelacyjne podejście do klienta i do swoich zadań. Godny polecenia. 11/10 💪

    thumb Anita Bajerska
    24 maja 2019
  • 5 star review  Współpraca z Patrykiem była rewelacyjnym doświadczeniem. Profesjonalne podejście, bardzo dobra oferta oraz nieoceniona pomoc przy drobnych problemach jakie stwarzał bank. Kredyt załatwiony w ekspresowym tempie! Sami nigdy nie doszlibyśmy tu gdzie jesteśmy. Szczerze mogę polecić każdemu, kto szuka dobrego i sprawdzonego doradcy kredytowego.

    thumb Tomasz Zieliński
    27 lipca 2018

    positive review  Świetny kontakt, profesjonalizm i fachowa pomoc! Pana Patryka mogę śmiało polecic w kwesti OC pomógł i doradził w 100% - polecam!

    thumb Andrzej Batko
    30 listopada 2018

    5 star review  Profesjonalnie, przystępnie, rzetelnie � bardzo dobry kontakt z klientem, wytrwałość w prowadzeniu nawet trudnych przypadków i przede wszystkim stuprocentowa skuteczność � sami nigdy nie dotarlibyśmy tu gdzie jesteśmy teraz. Polecam wszystkim bez wahania �

    thumb Monika Jankowska
    16 lipca 2018

    positive review  Miło i sympatycznie, a przede wszystkim fachowo 🙂 Miałem okazję kilka razy współpracować z panem Patrykiem i za każdym razem wszystko przebiegało szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!

    thumb Grzegorz Połeć
    1 stycznia 2019
  • positive review  Patryk Borzęcki to fachowiec w swojej branży. Doświadczenie i rzetelność. Wspólnie zamkneliśmy kilka projektów finansowych zarówno prywatnych ale najwiecej zawodowych. Dzięki doświadczeniu Patryka spełniliśmy marzenia moich klientów o ich własnych czterech kątach 🙂 Plus, duży atut Patryk jest w procesie udzielania kredytu na każdym etapie, rownież otacza opieką kilenta po otrzymaniu kredytu. Polecam uslugi z czystym sumieniem. patrykborzecki.pl

    thumb Anna Waliczek
    5 stycznia 2019

    positive review  POLECAM. Bardzo dobry doradca, szybko i bez problemów dostaliśmy kredyt dzięki Panu Patrykowi.

    thumb Mateusz Lelito
    6 grudnia 2019

    5 star review  Polecam.

    thumb Sławomir Jabol Jabłoński
    16 lipca 2018

    5 star review  Zdecydowanie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. 😉 Bardzo pomocny i rzetelny. Polecam

    thumb Basia Nowak
    20 lipca 2018

Nie przekonały Cię opinie? Wejdź na mój kanał na YouTube!

Kontakt SMS
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

Wyślij sms

Kontakt Telefoniczny
Potrzebujesz Pomocy w Uzyskaniu Kredytu?

LUB


KLIKNIJ I ZADZWOŃ!